Ο Κουτσαβάκης ξανατρολλάρει χωρίς έλεος τους παρουσιαστές του Mega (vid)

Ο Κουτσαβάκης ξαναχτυπά και τρολάρει χωρίς έλεος τους παρουσιαστές του Mega, καθώς μπήκε σε νέες περιπέτειες!

Ο Κουτσαβάκης ξαναχτυπά και τρολάρει χωρίς έλεος τους παρουσιαστές του Mega, καθώς μπήκε σε νέες περιπέτειες!

Κουτσαβάκης: Σε νέες περιπέτειες μπήκε ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός ως Κουτσαβάκης που είχε γίνει viral μέσω του περίφημου κορονοπάρτι που πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη και τον οδήγησε σε ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Αυτή τη φορά, ο Κουτσαβάκης εμφανίστηκε και πάλι στο κανάλι του Mega όπου και τρόλαρε για ακόμη μια φορά τους παρουσιαστές της εκπομπής καθώς μπήκε σε νέες περιπέτειες!

Μια δικαστική περιπέτεια  περνάει πλέον ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο οποίος πριν ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ περπατούσε στο πάρκο με το σκυλί του και σήμερα γίνεται η δίκη, με τον ίδιο να ζητά να μην τιμωρηθεί ο δράστης.

«Έβγαλα το σκυλί μια βόλτα στο πάρκο, εκεί ήταν και άλλος κόσμος και ο κατηγορούμενος. Στην αρχή μου μίλησε λίγο άσχημα, εγώ αρχικά δεν κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός προέρχεται από δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις. Ίσως φταίω και εγώ, παρόλο που είμαι το θύμα. Θεωρώ ότι αντέδρασα λίγο παραπάνω και τελικά έβγαλε μαχαίρι. Όφειλα να το καταλάβω ότι ο άνθρωπος δεν ήταν καλά. Όταν έβγαλε το μαχαίρι ταράχτηκα και έκανα πίσω. Βρήκα ένα σκαμπό που είχε εκεί στο πάρκο και τον χτύπησα στο χέρι. Στο σημείο ήταν και αστυνομικός που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και φώναξε την αστυνομία», εξήγησε ο γνωστός ρεμπέτης.

«Δε θεωρώ πως είναι σωστό να τιμωρηθεί και θα ήθελα να τον κρίνουν λογικά και όχι νομικά, αυτό θα ήθελα να κάνουν οι δικαστές. Δεν έκανα καν μήνυση», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef spoiler: Κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού