Ο Λαζόπουλος «τρολάρει» τον Χαρδαλιά: «Σβαρτζενέγκερ από την Κωλοπετεινίτσα» (vid)

Ο Λάκης Λαζόπουλος έβαλε στο «στόχαστρό» του τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον σατίρισε μέσα από ένα σκετσάκι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν χάνει την σατυρική του διάθεση ούτε τις μέρες του κορονοϊού. Ο γνωστός ηθοποιός και κειμενογράφος  από το σπίτι του «τρολάρει» τα πρόσωπα της επικαιρότητας μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram περνάει από «κόσκινο».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο… πολύς Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο στόχαστρό του. Έτσι κι αλλιώς ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων είναι από τα πρόσωπα των ημερών, έχοντας κάθε απόγευμα την ευθύνη, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω από τον κoρονοϊό.

Έτσι λοιπόν ο Λαζόπουλος, ως η πλούσια των Δέκα μικρών μήτσων αναφέρει τον Νίκο Χαρδαλιά ως «Σβαρτζενέγκερ από την Κωλοπετεινίτσα». Ξεκινάει μάλιστα λέγοντας ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας «βγάζει κάτι άξεστο».

«Έχει μια χωριατιά πάνω του, μυρίζει τυρίλα… Δίπλα δες τον Τσιόδρα, η αρχόντισσα και ο αλήτης. Παιδί μου ο άνθρωπος είναι τυρέμπορας. Σβαρτσενέγκερ από την Κολοπετινίτσα» συνεχίζει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου καταλήγει: «Αρέσει και στις λαϊκές γυναίκες… Ε ναι! Έχει και αυτή τη φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι! Δεν είναι σαν τον άντρα τους. Άχρηστος χωρίς κάτι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μ αρεσει ο Χαρδαλιας !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) στις