Ο Ηλίας Μαμαλάκης τα... έχωσε στο Top Chef

Αλάτι στις... πληγές του «Top Chef» που έτσι κι αλλιώς δεν τα πηγαίνει καλά στην τηλεθέαση, έριξε ο Ηλίας Μαμαλάκης. 

Η γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού και ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το Top Chef.

Ο κ. Μαμαλάκης δεν δίστασε να τα πει «έξω από τα δόντια» και κατακεραυνώσει το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ χαρακτηρίζοντας την παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλί μίζερη και πενιχρή.

«Το είδα το TopChef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ πενιχρό. Φταίει η ίδια η παραγωγή που έκανε ένα μίζερο κόνσεπτ, κυριολεκτικά, που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουμε δει στο MasterChef», είπε αρχικά έμπειρος μάγειρας.

Να θυμίσουμε άλλωστε ότι όπως διαβάσατε στο Sportime το Top Chef «πατώνει» στην τηλεθέαση, και δεν αποκλείεται να κοπεί πρόωρα.

Εν συνεχεία ο Ηλίας Μαμαλάκης απάντησε για το αν θα πήγαινε ως κριτής  στο «MasterChef». «Θα πήγαινα ως κριτής στο «MasterChef». Βέβαια η άποψη μου είναι ότι αυτοί οι τρεις κριτές δεν πρέπει να αλλάξουν, μέχρι να σταματήσει αυτή η εκπομπή. Είναι ένα casting εξαιρετικό, τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, τρεις μαγειρικές απόψεις, όπου δίνουν ο καθένας τη δική του οπτική και καταλήγουν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είναι και πολύ αγαπητοί από τον κόσμο. Δεν έχει λόγο, ο παραγωγός να αλλάξει τους κριτές αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα «αποθέωσε» τη φετινή νικήτρια του «MasterChef», Μαργαρίτα Νικολαΐδη λέγοντας: «Γεννήθηκε μαγείρισσα. Κάτι έχει στα γονίδιά της, ένα μοναδικό ταλέντο. Παίρνει λίγα πράγματα, δεν μιλάει πολύ, χαμογελάει, αγαπάει και φτιάχνει ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε να ήταν από έναν πολύ κορυφαίο και πεπειραμένο μάγειρα. Είναι σπουδαίο κορίτσι και θα έχει λαμπρή καριέρα. Το σίγουρο είναι ότι όπου και να κατασταλάξει επαγγελματικά, εγώ θα πάρω την οικογένειά μου και θα πάμε να φάμε από τα χεράκια της», κατέληξε ο κύριος Μαμαλάκης.

Παράλληλα αποκάλυψε γιατί δεν του γίνονται προτάσεις από την τηλεόραση πλέον.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα