Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter η στάση της Αμαλίας απέναντι στο βιαστή της στη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter η στάση της Αμαλίας απέναντι στο βιαστή της στη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Ο Παράδεισος των κυριών του Alpha αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά εποχής, η οποία έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με ορισμένες εξελίξεις ωστόσο να μην βρίσκουν σύμφωνο μεγάλο κομμάτι του!

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, η Αμαλία μένει έγκυος στο παιδί του Πάρη μετά τον βιασμό της από εκείνον την ημέρα των γενεθλίων της, με την αναπάντεχη αυτή είδηση να αλλάζει εντελώς τη ζωή και τα όνειρά της!

Η ίδια συνειδητοποιεί πως ο αναγκαστικός γάμος είναι πια μονόδρομος και έτσι ανακοινώνει στον Πάρη πως είναι έγκυος και πως πρέπει να προχωρήσουν σε μια υποχρεωτική συμβίωση.

Παρόλα αυτά, απ’ ότι φάνηκε η συγκεκριμένη τροπή που πήραν τα πράγματα δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, με τους χρήστες μεταξύ άλλων να κάνουν λόγο για «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και γενικότερα λάθος μηνύματα.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα πιο χαρακτηριστικά tweets

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία πιάνει τον Ντίνο με την Ντέπυ

Μαύρο Ρόδο: Νέο φονικό που συγκλονίζει!

Σασμός: Τέλος στην κόντρα Βρουλάκηδων-Σταματάκηδων- Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο!