Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Γι' αυτό ο Ντίνος ήθελε νεκρό τον Αριστείδη

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: «Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε τις πρώτες 2 εβδομάδες.

Η τηλεθέαση λέει πάντα την αλήθεια και τα αποτελέσματα λένε πως η νέα ανατρεπτική σειρά έχει μπει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, όμως τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων, θα βρεθεί ο Ντίνος που είχε ένα ξεκάθαρο σκοτεινό σχέδιο για τον Αριστείδη.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Γι’ αυτό ο Ντίνος ήθελε νεκρό τον Αριστείδη

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδησή, όμως, ανατρέπει πολλά.

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο Παπαναστάσης αποφάσισε να του μιλήσει και αγωνιά τι θα του πει για τη μετάθεση. Όμως ο Παπαναστάσης έχει άλλα στο μυαλό του.

Τέλος, ο Μηνάς είναι πολύ θυμωμένος με τον Βαγγέλη. Κι όταν απειλεί ότι, αν δεν φύγει εκείνος, θα φύγει ο ίδιος, η Βούλα νομίζει ότι τους κάνει κόνξες.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο φως το σκοτεινό μυστικό- Αναταραχές στην οικογένεια Μπουραντά

Ο Παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάνο και Ντίνο – Η Αμαλία τα μπαλώνει στον πατέρα της

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Χρηστίδης είχε κλέψει το μωρό της Μιράντας – Ο Πάρης ακυρώνει τον αρραβώνα