Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Όλγα συναντά κρυφά τον Ντίνο - Ο Χρηστίδης απειλεί την Βικτώρια

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, ο Παράδεισος των κυριών και η αγωνία του κοινού κορυφώνεται.

Η νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha αποτελεί το νέο δυνατό «χαρτί» σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, με τις εξελίξεις που έρχονται να συγκλονίζουν.

Όπως διαβάσατε στο Sportimeο Δονάτος πάει να σκοτώσει τον Χρηστίδη, ενώ ο Ντίνος έπειτα από τον χωρισμό του με την Αμαλία, αλλάζει στάση απέναντί της.

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Όλγα συναντά κρυφά τον Ντίνο – Ο Χρηστίδης απειλεί την Βικτώρια

Η Μιράντα τρέμει στη σκέψη των όσων μπορούν να ειπωθούν στο δικαστήριο για το βιασμό της από τον αστυνόμο Χρηστίδη και το παιδί της, καθώς ο Δονάτος τη βάζει να σκεφτεί κάποια πράγματα τα οποία δεν είχαν περάσει από το μυαλό της.

Ο Ντίνος από την άλλη έχει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει τη λύση η οποία ωστόσο μπορεί να δυσαρεστήσει πολλούς. Η Αμαλία πρέπει να πάρει μία δύσκολη απόφαση σχετικά με το αγέννητο μωρό της, ενώ η Όλγα που γνωρίζει το βιασμό της από το γιο της τον Πάρη, την συμβουλεύει να τον παντρευτεί.

Στο μεταξύ, ο Χρηστίδης απειλεί την Βικτόρια την ώρα που εκείνη αναζητά τρόπο να τον γλιτώσει αλλά και να προστατευτεί και η ίδια.

Ο Αποστόλης μη έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να αποδεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία. Βέβαια, υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτόριας να επωφεληθεί από όλη αυτή την ιστορία, προσπαθώντας να κερδίσει πίσω τον Μπουραντά.

Η Όλγα είναι έτοιμη να συναντήσει τον Ντίνο κρυφά από τον Αποστόλη.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών»και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.