Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει όσα θα δούμε στη «Μουρμούρα» (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει όσα θα δούμε στη «Μουρμούρα» (vid)


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για διάφορα θέμα. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε τι θα δούμε στην σειρά «Μουρμούρα»

Μερικά κιλά παραπάνω λόγω… καραντίνας θα πάρει ο “Ηλίας” ενώ παράλληλα απάντησε και γιατί η γυναίκα του τον προσφωνεί ως “Κυρ”. Παράλληλα, εξηγεί γιατί απεχθάνεται το επάγγελμα του λογιστή, που είναι η δουλειά που κάνει στη σειρά.

Εξάλλου, την άποψή του για τους παίκτες των reality που όταν βγουν από τα show, παίρνουν έναν ρόλο σε κάποια σειρά, εξέφρασε ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Επίσης στην ατάκα-σήμα κατατεθέν που είχε ως ρόλος στη σειρά «Βαρβαρότητες» αναφέρθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Επίσης τον λόγο που οι σειρές όταν δείχνουν ένα ζευγάρι να έρχεται σε σεξουαλική επαφή, καλύπτουν τα σώματα με σεντόνι, αιτιολόγησε ο Έλληνας ηθοποιός.
«Νομίζω πως κάποιες αντιδράσεις ήταν ακραίες», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχετικά με τα διαφημιστικά σποτ των δύο ηθοποιών, ενώ παράλληλα απάντησε και στο αν θα δεχόταν να συμμετέχει και ο ίδιος σε ένα τέτοιο.

Για τον ρόλο του στην ταινία «Οι εραστές του καλοκαιριού» μίλησε ό Έλληνας ηθοποιός. Ένα έργο σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του «Grease», μεταξύ άλλων, για το οποίο πληρώθηκε με χρήματα που δεν φανταζόταν για εκείνη την εποχή!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δείτε παρακάτω όσα είπε


Sportime Extras