Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ - Στη φυλακή η Άννα για να προστατευτεί

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού με το μυστήριο που βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας να είναι καθηλωτικό.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν στη συνέχεια της σειράς για το δολοφόνο της Μυρτώς. Η Άννα κάνει μία πολύ σημαντική ανακάλυψη η οποία δείχνει δύο ύποπτους για τον φόνο της Μυρτώς.

Προσπαθώντας να καταλάβουν ποιος από τους δύο είναι ο δολοφόνος η Άννα μαζί με τον Δημήτρη αλλά και τον Ανδρέα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τον αποκαλύψουν.

Ο δολοφόνος τελικά πέφτει στην παγίδα και αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς βγαίνει στην επιφάνεια και σκάει σα βόμβα. Κανείς δε περίμενε αυτή την εξέλιξη η οποία καταρρίπτει όλα όσα ήξεραν μέχρι τότε.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Συλλαμβάνεται η Άννα

Η Άννα είναι συγκλονισμένη από την ταυτότητα του δολοφόνου της αδερφής της. Μαζί με τον Δημήτρη προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για την ενοχή του οι οποίες μέχρι στιγμές δεν υπάρχουν.

Ο Δημήτρης προχωράει σε μια ριψοκίνδυνη πράξη προκειμένου να προστατεύσει την Άννα. Τη θέτει υπό κράτηση με την Άννα να έχει έντονη αντίδραση σε αυτό.

Ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως είναι το στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη ώστε να αθωωθεί ο Θοδωρής.

Ο Σταύρος συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη και προσπαθεί να τους παγιδεύσει για τα στοιχεία που του έκλεψαν. Θα τα καταφέρει;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σάρωσε στην ΕΡΤ η «Μια νύχτα του Αυγούστου» – Τι έκαναν «Η γη της ελιάς», The Voice

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ακατάλληλες σκηνές με Θοδώρα και Λευτέρη – Άγριο ξέσπασμα της Αργυρώς στον Αστέρη