MEDIA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης ένοχος για τον φόνο του Άγγελου – Αυτός αλλάζει τα δείγματα DNA

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης ένοχος για τον φόνο του Άγγελου – Αυτός αλλάζει τα δείγματα DNA

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Το νέο project του καναλιού έχει καταφέρει να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια λοιπόν, μέσα από το Παγιδευμένοι spoiler διαβάσατε για το ποιος είναι ο εραστής της Υβόννης, τη στιγμή που στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η δολοφονία του Άγγελου.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης ένοχος για τον φόνο του Άγγελου – Αυτός αλλάζει τα δείγματα DNA

Ένα γάντι, που βρίσκεται κοντά στον τόπο του εγκλήματος, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Πάνω του υπάρχει αίμα του Άγγελου και μια τρίχα, η οποία ανήκει σε άντρα.

Έτσι, από το κάδρο των ερευνών βγαίνουν τόσο η Υβόννη και η Κλειώ όσο και η Κατερίνα. Μπαίνει, όμως, ο Δημήτρης, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός σκότωσε τον Άγγελο.

Εκείνος, που είναι σίγουρος για την αθωότητά του, δέχεται να δώσει δείγμα DNA, προκειμένου να εξεταστεί. Αυτό που δεν γνωρίζει, βέβαια, είναι ότι ο πραγματικός δολοφόνος είναι ο άνθρωπος από τα εργαστήρια της αστυνομίας, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει τον έλεγχο και, φυσικά, έχει φροντίσει να αλλάξει το υλικό για να τον ενοχοποιήσει.

Μάλιστα, πρόκειται για στενό συνεργάτη του πατέρα του και του Ανδρέα, στον οποίο έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Πολύ γρήγορα, η αλήθεια βγαίνει στο φως και ο Δημήτρης με την Άννα βρίσκονται να κυνηγούν το δράστη που προσπαθεί να το σκάσει. Η τρελή καταδίωξη που ακολουθεί παίρνει απρόσμενη τροπή, ρίχνοντας και πάλι τις έρευνες στο σκοτάδι.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τους «Παγιδευμένους» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ανατρέπει τα πάντα-Αυτή είναι η απόφαση του Δημήτρη που «τελειώνει» την καριέρα του

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Άννα θυμάται τα πάντα και καταθέτει την αλήθεια στον ανακριτή

Παγιδευμένοι: Τέλος πασίγνωστος ηθοποιός; – Κατεβαίνει στις εκλογές

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης ένοχος για τον φόνο του Άγγελου – Αυτός αλλάζει τα δείγματα DNA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα