Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, αμέσως μετά τη νίκη του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα, στο Survivor!

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, αμέσως μετά τη νίκη του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα, στο Survivor!

Στις αρχές του χρόνου Κατερίνα Λόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναδεικνύονταν οι μεγάλες νικήτριες του J2US. Χθες ο Στάθης κατέκτησε το έπαθλο του Survivor και έτσι πλέον το ζευγάρι έχει πλέον ένα… δύο στα δύο στα ριάλιτι!

Η σύντροφος του νεαρού επιχειρηματία αφού πρώτα… νίκησε την Μαρία Αντωνά στο twitter, εμφανίστηκε συγκινημένη μετά την έκβαση του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας:

«Είμαι πολύ περήφανη για τον Στάθη και του είχα πει πριν μπει στο παιχνίδι “κανόνισε όταν βγεις να βγάλουμε μαζί τα βραβεία” κι εγώ από το Just, κι αυτός από το Survivor. Έκλεισε η φωνή μου γιατί φώναζα “Στάθης Σχίζας”. Ούρλιαζα και είναι και λίγο από το στρες, από την αυπνία.

Έχουμε πει σίγουρα θα βγούμε με τα παιδιά από το Survivor για ένα ποτό για να τους γνωρίσω κι εγώ καλύτερα. Θέλω να τον δω και πιο “prive”. Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Αισθάνομαι σαν να τον βλέπω πρώτη φορά. Πιστεύω ότι όλο αυτό το περιβάλλον μακριά από τον πολιτισμό, τον έχει αλλάξει, τον βλέπω ήρεμο. Διέλυσα το χέρι μου να ψηφίζω τον Στάθη. Δεν θέλω να δω τον τηλεφωνικό μου λογαριασμό.

Νιώθω αμηχανία, δεν μπορώ να του μιλήσω. Του είπα συγχαρητήρια και ότι το άξιζε. Δεν θέλω δώρο, θέλω να απολαύσω τον ίδιο. Ας μου κάνει δώρο διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.