×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός – Άρης: Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ


Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός – Άρης: Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ


Το Παναθηναϊκός – Άρης είναι το πρώτο και ενδεχομένως το τελευταίο παιχνίδι της φετινής Super League 1 που δεν θα μεταδώσει η NOVA. Μπορεί το συνδρομητικό κανάλι να έχει συμφωνήσει με όλες τις ομάδες για τη σεζόν που διανύουμε, όμως, δεν έγινε εγκαίρως με όλους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Παναθηναϊκός – Άρης θα το δείξει το ΣΚΑΪ. Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» είναι αυτή και υπό άλλες συνθήκες θα μεταδιδόταν από τη NOVA. Ωστόσο, η τελευταία άργησε να τα βρει με τους «πράσινους» με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν και τα συμβόλαια.

Αυτά δεν έχουν κατατεθεί σε ΕΠΟ και Super League με αποτέλεσμα να μπορεί ο Παναθηναϊκός να δώσει τα δικαιώματα του αγώνα όπου επιθυμεί. Για ευνόητους λόγους δεν γινόταν αν επιλέξει άλλο συνδρομητικό κανάλι. Μπορούσε να αφήσει, βέβαια, το Παναθηναϊκός TV να δείξει το ματς. Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε ένα ελεύθερο κανάλι και συγκεκριμένα το δικό του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει μπει η μετάδοση της αναμέτρησης. Επιπλέον, θα υπάρξει ολιγόλεπτο pre game, αλλά και post game.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα