×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Μητσοτάκη-Αλαφούζου για το γήπεδο – Ψέματα ο Μπακογιάννης!»


Βαγγέλης Λάσκαρης

Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Μητσοτάκη-Αλαφούζου για το γήπεδο – Ψέματα ο Μπακογιάννης!»


Συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Βοτανικό έγινε πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή Total Football του Open TV, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος Αθηναίων είπε ψέματα και ότι βγήκε εκτός πλάνου.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

«Κάποια πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία. Είπε ψέματα ο κ. Μπακογιάννης γιατί έλεγε στα τέλη καλοκαιριού ότι θα έχουμε τελικές αποφάσεις. Είπε ψέματα, βγήκε εκτός πλάνου. Πρέπει να προσέχει τι λέει ως πολιτικός.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα χωρίς δικό της γήπεδο και μένει δέσμιος. Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Η πληροφορία αναφέρει ότι το ζήτημα Βοτανικός μπαίνει στην τελική ευθεία.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Βοτανικό.

Μπορεί η κυβέρνηση να μην εμπλέκεται με το γήπεδο, αλλά υπάρχει μία συνολική θέληση να γίνει το γήπεδο. Μιλάμε για νόμους, για χρηματοδότηση που είναι απαραίτητα».

Λίγο νωρίτερα, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε πει: «Κοιτάξτε ο Δήμος Αθηναίων έχει δεχτεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύση στο θέμα αυτό σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση εμείς πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ανακοινώσεις.

Εγώ κρατιέμαι αν θέλετε και πειθαρχώ στο εξής: Όταν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ακριβώς επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια αλλά δεν έχει γίνει τίποτα στην πράξη για το γήπεδο εδώ και 20 χρόνια, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι. Θα πρέπει να είμαστε απολύτως δεμένοι.

Θα πρέπει να έχουμε όχι μόνο ένα σχέδιο, όχι μόνο το χρονοδιάγραμμα, αλλά θα πρέπει να έχουμε και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός γήπεδο: «Σύντομα ανακοινώσεις με δεσμευμένη χρηματοδότηση»

Γηπεδικό Παναθηναϊκού: Ούτε φωνή ούτε ακρόαση

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ