Μία πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια συμμετείχε σε μία επίδειξη μόδας και σ' αυτήν φόρεσε ένα βαθύ ντεκολτέ.

Η πανέμορφη Τουρκάλα, Buket Aydın, πήρε μέρος σε επίδειξη ρούχων. Σ' αυτήν ξεχώρισε με το μαύρο σατέν φόρεμα της, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ, έτσι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Μία πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια συμμετείχε σε μία επίδειξη μόδας και σ’ αυτήν φόρεσε ένα βαθύ ντεκολτέ.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη παρουσιάστρια στην Τουρκία, η Buket Aydın, στο fashion show του σχεδιαστή μόδας Hakan Akkaya, φόρεσε ένα φόρεμα και τράβηξε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Η Buket Aydın που απασχολεί τον κόσμο με την καριέρα της αλλά και με την προσωπική της ζωή, έδειξε στο κοινό το μαύρο της φόρεμα από κοντά, ενώ στην συνέχεια το ανέβασε και στους λογαριασμούς της στα social media.

Φορούσε ένα μαύρο σατέν φόρεμά της με βαθιά λαιμόκοψη και μαύρο σακάκι, μαζί με μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ξεχωρίζοντας με το τολμηρό ντεκολτέ της και το εκθαμβωτικό της κολιέ.

Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να προωθήσει ο σχεδιαστής, την συλλογή του για το 2022. Έτσι σ’ αυτήν πήραν μέρος μεταξύ άλλων διάσημα άτομα, μία από αυτά ήταν η Buket Aydın. Κατά την διάρκεια της οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε… αγώνες κομψότητας.

Τουρκάλα

Τουρκάλα