Όσο σοκαριστικό κι αν ακούγεται φαίνεται πως είναι αλήθεια. Ο Πάνος Ζάρλας «πουλάει» και κάποια… κοράκια στήνουν εμπόριο πάνω στον θάνατό του.

Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένας μήνας από τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου όταν ο νικητής του Power of love άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο Πάνος Ζάρλας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στη λεωφόρο Συγγρού, και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα χάνοντας ακαριαία τη ζωή του.

Ωστόσο μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έρχεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα μα αυτή υπάρχουν άνθρωποι που πουλούν φωτογραφίες τόσο από την διακομιδή του στο νοσοκομείο όσο και από εκεί!

«Το τελευταίο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, πολλοί απάνθρωποι έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας και έχουν εκμεταλλευτεί φωτογραφίες και βίντεο από το νοσοκομείο! Και μάλιστα προσπαθούν να τις πουλήσουν» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Όσοι τις έχουν δει αναφέρουν ότι είναι ακραίες και σκληρές, αφού αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί και οι περαστικοί τη βραδιά του δυστυχήματος, είχε προκαλέσει ανατριχίλα και δάκρυα στα μάτια.

Ο ανθρώπινος πόσο πουλάει και κάποιοι είναι διατεθειμένοι να το παζαρέψουν. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η «τιμή» φτάνει περίπου στις 3.000 ευρώ. Φυσικά το φαινόμενο δεν είναι καινούριο καθώς και στο παρελθόν έχουμε συναντήσει ανάλογα φαινόμενα.