Ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανοιχτή επιστολή του προς την ΕΠΟ αντιτίθεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 πριν από την έναρξη κάθε αγώνα χαρακτηρίζοντας το «κακόγουστο» και «σεξιστικό».

Στην «εκπομπή», που ονομάζεται «Στα πέναλτι» ο ΑΝΤ1 μέσα σε λίγα λεπτά κάνει στερεότυπο να παίρνει… σάρκα και οστά και το ρητό «αν οι γυναίκες ξέρουν από μπάλα» να παρουσιάζεται με ένα τρόπο που γελοιοποιεί τις γυναίκες.

Ο -για 16 φορές πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο γυναικών- ΠΑΟΚ με ανοιχτή επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη τον Υπεύθυνο Ποδοσφαίρου Γυναικών, Κυριάκο Φύτρα και το Δ.Σ. εκφράζει την αγανάκτησή του και τους καλεί να παρέμβουν.

Αναλυτικά:

Προς,

1. ΕΠΟ, υπόψιν Προέδρου, κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη
2. Υπεύθυνου Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Κυριάκου Φύτρα
3. Διοικητικού Συμβουλίου

Κύριοι, ο ΠΑΟΚ των 2.000 αθλητριών στα 25 Ολυμπιακά αθλήματα, τα οποία καλλιεργεί, ο «ισόβιος πρωταθλητής» στο άθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία του, στο πεντάλεπτο σποτάκι που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, Αντέννα, πριν από την έναρξη κάθε αγώνα του φετινού Euro 2020, υποτίθεται χιουμοριστικού αλλά κατ’ουσία, χυδαίου κακόγουστου και σεξιστικού.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το άθλημα που από κοινού υπηρετούμε αλλά και τον σεβασμό σας στο γυναικείο φύλο, σας καλούμε να παρέμβετε αρμοδίως με όλες τις δυνάμεις σας.

Ο ΠΑΟΚ, με τις δικές του δυνάμεις, το μέγεθος και το ειδικό βάρος του ονόματός του, θα σταθεί αρωγός σε αυτή σας την προσπάθεια. Αναμένοντας την άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή – Τι έδειξε το smartwatch της Καρολάιν

Λούκας Τέιλορ: Η μετάβαση στην Ουκρανία και ο στόχος του Champions League

Ολυμπιακός: Το πρότζεκτ Καλογερόπουλος και η διαχείριση