Παολίνα Ζογγλοπίτη: Δείτε πως είναι η κόρη της Πάολα

Η κόρη της Πάολα μεγάλωσε και πλέον είναι μια ενήλικη δεσποινίδα, ενώ ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Παολίνα Ζογγλοπίτη, κόρη της Πάολα, μεγάλωσε και πλέον τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της! Πανέμορφη, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας μεγάλωσε. Ενηλικιώθηκε και είναι μια κούκλα! Η κόρη Πάολα Φωκά και του Φώτη Ζογγλοπίτη όμως για τους γονείς της θα παραμένει πάντα το μικρό τους κοριτσάκι. Όπως άλλωστε για κάθε γονιό, που βλέπει το παιδί του να μεγαλώνει.

Η Παολίνα παραμένει σταθερά ενεργή στα social media. Μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της της στο nstagram, ενώ ανεβάζει πολλές φωτογραφίες. Ανεβάζει διάφορες διάφορες φωτογραφίες από στιγμές χαλάρωσης με τους γονείς της, φίλους ή και μόνη της.

Οι τελευταίες αναρτήσεις τις έρχονται από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ποζάροντας στον φακό με το μαγιό της. Πάντως, πολλοί περιμένουν ότι πιθανόν η κόρη της Πάολα να εκφράσει σύντομα τα ταλέντα που έχει κληρονομήσει από την καλλιτέχνιδα μητέρα της.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 

Διαβάστε ακόμη: 

MasterChef Μαρία Λαζαρίδου: Αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση

MasterChef Μαρία Λαζαρίδου: Χωρίς ίχνος φίλτρου και make up σε φωτογραφία στην θάλασσα

Μίτριτσα: «Δεν μπορώ να αρνηθώ την προσφορά του ΠΑΟΚ»