Παρασκευάς Netwix

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν τις Παρασκευές και για έναν ακόμη λόγο. Είχαν τη δική τους αγαπημένη εκπομπή στο τέλος της εβδομάδας. Ο Παρασκευάς Κουτσίκος, όμως, σταματάει… Ανακοινώθηκε από τον Φάνη Λαμπρόπουλο πως μετά από τρεις σεζόν, ήρθε η στιγμή να πέσει η αυλαία. Ενδεχομένως ήταν η πιο επιτυχημένη εκπομπή του Netwix αυτά τα...

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν τις Παρασκευές και για έναν ακόμη λόγο. Είχαν τη δική τους αγαπημένη εκπομπή στο τέλος της εβδομάδας.

Ο Παρασκευάς Κουτσίκος, όμως, σταματάει… Ανακοινώθηκε από τον Φάνη Λαμπρόπουλο πως μετά από τρεις σεζόν, ήρθε η στιγμή να πέσει η αυλαία.

Ενδεχομένως ήταν η πιο επιτυχημένη εκπομπή του Netwix αυτά τα χρόνια. Είχε φανατικούς θαυμαστές ο Παρασκευάς. Μένει να δούμε εάν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αλλού τον άρχοντα του σκότους ή ήταν έως εδώ. Το γέλιο που χάρισε, πάντως, αυτή την τριετία είναι αδιαμφισβήτητο.

Το ποστάρισμα του Φάνη Λαμπρόπουλου: «Ανακοίνωση!!! Μετά από 3 σεζόν, έφτασε η στιγμή να πέσει η αυλαία για τον σκοτεινό άρχοντα. 26/6/20 τελευταίο επεισόδιο!!! Netwix #paraskevasnetwix #lord_of_darkness».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Veni vidi vitsia!!! @netwix #lord_of_darkness #paraskevasnetwix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Labropoulos (@fanis_labropoulos) στις