×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παραίτηση- βόμβα του Δημήτρη Καρύδα από το «All Star Basket»!


Sportime Team

Παραίτηση- βόμβα του Δημήτρη Καρύδα από το «All Star Basket»!


Τα τιτιβίσματα του Δημήτρη Καρύδα στο Twitter ήταν αινιγματικά όχι ως προς την παραίτησή του από την διεύθυνση του περιοδικού All Star Basket. Αλλά ως προς το λόγο που έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Πάντως πρόκειται για… βόμβα μεγατόνων. Καθώς ο σπουδαίος μπασκετικός δημοσιογράφος, από τους πλέον έμπειρους κι αναγνωρίσιμους του χώρου είχε την ευθύνη του περιοδικού από το 2005. Χρονιά κατά την οποία και κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος.

Ο Δημήτρης Καρύδας ανακοίνωσε την παραίτησή του λέγοντας  ότι αυτό γίνεται επειδή η παρουσία του προκαλούσε προβλήματα σε ανθρώπους που… αγαπά (!) ενώ ταυτόχρονα φαίνεται καθαρά ότι δεν έχει καμία σχέση η απόφασή του με την εκδοτική αρχή του περιοδικού.

Τι έγραψε λοιπόν ο καταξιωμένος μπασκετικός ρεπόρτερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter;

Την Τετάρτη (13/3) λοιπόν, όπως μπορείτε να διαβάσετε υπέβαλλε την παραίτησή του επειδή: «η παρουσία του προκαλεί προβλήματα σε ανθρώπους που αγαπά»! Το μυστήριο συνεχίστηκε στο επόμενο τιτίβισμα του Καρύδα:

Αυτό σημαίνει ότι στο τεύχος του Μαρτίου (που θα βγει στα περίπτερα την πρώτη Τετάρτη του Απριλίου) ο πολύπειρος δημοσιογράφος θα βάλει την υπογραφή του για τελευταία φορά. Μάλιστα στον διάλογο που άνοιξε με τους ακόλουθούς του έγραψε χαρακτηριστικά:  «Χρωστάω ένα τεύχος και ένα editorial». Μάλλον αυτό το… editorial περιμένουμε καθώς είναι πιθανό να λύσει το μυστήριο.

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Καρύδας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο περιοδικό:

Σ’ αυτό το σημείο όμως, ξεχωρίζει η αναφορά του Δημήτρη Καρύδα στον εκδότη του περιοδικού, Βαγγέλη Παπαλιό. Για τον οποίο αναφέρει ότι «του επέτρεψε να κάνει αυτό που πάντοτε ήθελε». Σε πολύ απλή μετάφραση, δεν είχε να κάνει με διαφωνία με τον Βαγγέλη Παπαλιό, η απόφαση του έμπειρου δημοσιογράφου.

Η μεγάλη αγάπη του Καρύδα

Γιατί όμως η παρουσία του Δημήτρη Καρύδα στο «All Star Basket» δημιούργησε… πρόβλημα σε ανθρώπους που αγαπά;  Ποιά ήταν αυτά τα προβλήματα, ποιός είναι ο άνθρωπος που αγαπά (και σχετίζεται, προφανώς, με το περιοδικό) και ποιός προκάλεσε τα προβλήματα;

Πρόκειται για πολύ σοβαρά ερωτήματα, στα οποία μπορούν να απαντήσουν μόνο οι κ.κ. Παπαλιός και Καρύδας. Φυσικά το ότι ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ δεν έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα δεν μας προκαλεί εντύπωση. Εδώ και καιρό- με ελάχιστες επιλεκτικές εξαιρέσεις- δεν ασχολούνται ιδιαιτέρως με τέτοια πράγματα. Μακριά κι… αγαπημένοι!

Οπως και η πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε που δεν θεώρησε σημαντική τη συγκεκριμένη είδηση ενώ σε άλλες αντίστοιχες βγάζουν… πύρινα άρθρα στο λεπτό.

Παράξενα πράγματα…

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras