×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πασχαλίδου σε Μαραντόνα: «Είμαι από την ΕΡΤ, εμείς δεν πληρώνουμε για συνεντεύξεις!»


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Πασχαλίδου σε Μαραντόνα: «Είμαι από την ΕΡΤ, εμείς δεν πληρώνουμε για συνεντεύξεις!»


Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Φλερτ» και θυμήθηκε τις προσωπικότητες με τις οποίες συνομίλησε μέσα από την εκπομπή που είχε στην κρατική τηλεόραση.

Μάλιστα η Πασχαλίδου αποκάλυψε πώς έπεισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα να της μιλήσει, όταν εκείνος ισχυρίστηκε ότι τον πληρώνανε για να δώσει συνεντεύξεις.

«Τη συνέντευξη αυτή τη δείξανε σε 33 χώρες. Που όλοι του προσφέρανε χρήματα κι έγω του λέω “είμαι από την ΕΡΤ κι εγώ έχω ήθος. Αν θέλεις τη δίνεις. Και το μόνο που έκανα για να πάρω αυτή τη συνέντευξη του έδειξα ένα από τα βιβλία μου. Στο οποίο έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε τόση ελπίδα σε όλα τα φτωχόπαιδα του κόσμου που αν παλέψεις σκληρά μπορείς να γίνεις κάτι στη ζωή σου. Και του το έδειξα αυτό, του μετέφρασα στα ισπανικά και τελικά ο Μαραντόνα μου έδωσε τη συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά η Πασχαλίδου.

Παράλληλα η γνωστή παρουσιάστρια θυμάται πόσα έζησε μέσα από την εκπομπή της στην ΕΡΤ, δάκρυσε με τα αποσπάσματα που είδε και ευχαρίστησε το κανάλι για ό,τι της προσέφερε.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα