Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για πολλά θέματα, ενώ καταφέρθηκε και ενταντίον του Τόνι Σφήνου.

Ο Πασχάλης σε εκπομπή της ΕΡΤ, τα έβαλε με τον Τόνι Σφήνο, ενώ εξέφρασε το παράπονο του για τις αναφορές που γίνονται στην γυναίκα του.

Ο Πασχάλης ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για πολλά θέματα, ενώ καταφέρθηκε και ενταντίον του Τόνι Σφήνου.

Πιο συγκεκριμένα ο Πασχάλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος». Σ’ αυτήν αρχικά εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, για τον Τόνι Σφήνο, για τον τρόπο που παρουσιάζει ο τελευταίος, την εποχή που μεσουράνησε.

Είπε πως πολλά παιδιά γελάνε με την μόδα που υπήρχε τις παλιότερες δεκαετίες. Κανονικά θα πρέπει να γελάνε οι ίδιοι με την σημερινή, με τα κουρέλια.

Ότι ο Τόνι Σφήνος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, όμως γελοιοποιεί την εποχή του. Ο τρόπος που κάνει γνωστά τα τραγούδια της γενιάς του, δεν είναι όπως πρέπει. Δεν ήταν τα τότε τραγούδια έτσι.

Όσον για την γυναίκα του Αλίκη σημείωσε πως την επέλεξε συνειδητά. Επειδή έψαχνε ένα κορίτσι να τον φυλάει. Να τον αγαπάει και να δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάνει.

Να του λέει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Ενώ στην συνέχεια την υπερασπίστηκε και τόνισε πως δεν είναι όσο σκληρή την παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Πως αυτά που κυκλοφόρησαν για… παντόφλες, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν βιώνουν άσχημες στιγμές στο σπίτι. Αντίθετα είναι το έτερον του ήμισυ και τον πληγώνουν όσο ακούγονται γι’ αυτήν.