×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πετρετζίκης: Έφτιαξε κόλλυβα και στο Twitter έγινε χαμός (pics)


    Γεωργία Τσιαρλή

Πετρετζίκης: Έφτιαξε κόλλυβα και στο Twitter έγινε χαμός (pics)


Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο πρώτος Έλληνας MasterChef και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλής σεφ. 

Ο Άκης λοιπόν στην εκπομπή του στον Alpha, «KitchenLab» έφτιαξε νηστίσιμες συνταγές και μια από αυτές ήταν τα κόλλυβα. Φυσικά ο γνωστός μάγειρας εκτέλεσε με μεγάλο σεβασμό τη συνταγή καθώς κάθε υλικό έχει και τον δικό συμβολισμό για την εκκλησία.

Μάλιστα ο Πετρετζίκης… απολογήθηκε στο Instagram με το παρακάτω μήνυμα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Βρισκόμαστε στην καρδιά της νηστείας και τι θα σας έφτιαχνα στο κυριακάτικο #KitchenLabTV; Νηστίσιμες συνταγές! 💪 Γρήγορα σπανακοπιτάκια, αγκινάρες αλά πολίτα στη χύτρα ταχύτητας και… κόλλυβα! 😮 Όχι, μην επηρεαστείτε από αυτά που λένε στα social! Δεν είναι για να ανησυχήσετε, για τα ψυχοσάββατα σας την έδειξα τη συνταγή! 😉 Βρείτε τες στο link στο προφίλ μου! I love Sunday’s #recipes! 😍 Today, we’re making yummy spinach triangles, a hearty artichoke stew, and a traditional Greek dish with wheat berries! Find them at the link in bio! #comfortfood #comfortrecipes #weekendrecipes #sundayrecipes #lentrecipes #lent #lentseason #weekendvibes #3coursemeal #homemade #greek #chef

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

Στο Twitter όμως έγινε πανικός! Οι χρήστες της δημοφιλής πλατφόρμας έδωσαν ρέστα με τα twett τους και εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα από αυτά.