Πέτρος Φιλιππίδης: Απελπιστική η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του - Άφησε τεράστια χρέη ο ηθοποιός

Τα χρέη του ηθοποιού προς τράπεζες φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ 3 ακίνητα βρίσκονται υποθηκευμένα. Πολύ δύσκολη η κατάσταση για την οικογένειά του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται υπόδικος για 1 βιασμό και 2 απόπειρες βιασμού. Η υπόθεσή του που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μαζί με σωρεία καταγγελιών για παρενοχλήσεις έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη.

Ο άλλοτε αγαπητός ηθοποιός βρέθηκε από το ζενίθ και την αποθέωση στα θεατρικά σανίδια στο ναδίρ και την αποκαθήλωση μέσα στο κελί της φυλακής.

Πέρα από τον αντίκτυπο που είχαν όλα τα παραπάνω με τις καταγγελίες στον ίδιο αλλά και στην οικογένειά του υπάρχει και ένα ακόμη μεγάλο ζήτημα το οποίο χρειάζεται διευθέτηση καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης μπαίνοντας στη φυλακή άφησε τεράστια χρέη πίσω του!

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Τάσου Τεργιάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Φιλιππίδης είναι χρεωμένος… ως το κόκκαλο! Η οικογένεια του αυτή τη στιγμή τρέχει και δε φτάνει με την κατάσταση να είναι πολύ άσχημη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φέρεται να έχει οφειλές ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ προς τράπεζες!

Το ποσό αυτό αφορούσε δάνεια επαγγελματικά αλλά και επισκευαστικά κατοικιών. Στα δάνεια αυτά μάλιστα εγγυητές είναι κοντινά πρόσωπα του Φιλιππίδη. Με την είσοδό του όμως στη φυλακή τα όποια σχέδια δεν προχώρησαν ποτέ με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας του Φιλιππίδη είναι απελπιστική σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου. Τρία ακίνητα του ηθοποιού βρίσκονται υποθηκευμένα: το πατρικό του σπίτι στο χωριό του Κουκλιοί στα Γιάννενα, μία μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Η οικογένειά του μάλιστα έχει ήδη σταματήσει μία φορά πλειστηριασμό για το σπίτι στο Ψυχικό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, σημείωσαν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς και τους προκάλεσε εντύπωση το πως βρέθηκε σε αυτή τη κατάσταση.