Μια συνέντευξη «έξω καρδιά» έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The Tonight Show» μιλώντας για την απεξάρτηση από τον τζόγο

Ο Πέτρος Λαγούτης για το Έτερος Εγώ και την απεξάρτηση από τον τζόγο Μια συνέντευξη «έξω καρδιά» έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The Tonight Show». O Πέτρος Λαγούτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν η αιτία της γνωριμίας του με τον σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ», Σωτήρη...

Ο Πέτρος Λαγούτης για το Έτερος Εγώ και την απεξάρτηση από τον τζόγο

Μια συνέντευξη «έξω καρδιά» έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The Tonight Show».

O Πέτρος Λαγούτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν η αιτία της γνωριμίας του με τον σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ», Σωτήρη Τσαφούλια.
Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική σκηνοθέτης πήρε μαζί της τον Πέτρο Λαγούτη στην πρεμιέρα της ταινίας, λέγοντας του «έλα να μην πάω μόνη μου».

Όταν πήγαμε της είπε ο ηθοποιός «καλά με έφερες να δω ελληνικό αστυνομικό»; Μου λέει πρόσεξε τι λες γιατί κάθεται δίπλα σου ο σκηνοθέτης. Της λέω δεν με νοιάζει»….

…«Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Στο τέλος είπα στον Τσαφούλια, δεν με ξέρεις, μπορεί να είμαι ένας ηθοποιός που γλύφει δεν είναι τέτοιος, αλλά ο, τι κάνεις εγώ έρχομαι για ένα πέρασμα, να κάνω τον κομπάρσο». Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.».

«Κάνω ακόμη μποξ γιατί θα γυρίσουμε ακόμη έναν κύκλο «Έτερος Εγώ» και ήθελα να μάθω πως θα συμπεριφέρομαι στις σκηνές.

Στην Ελλάδα δεν τα πήγαμε ποτέ καλά με την πειθαρχία εκτός και αν μας την επιβάλλουν.

Ο 3ος κύκλος και το Netflix

Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν αρχίζουν τον Οκτώβρη. Είναι η μοναδική δουλειά που ανυπομονώ να διαβάσω το σενάριο.
Ο Πέτρος Λαγούτης έδωσε και Spoiler για όσους έχουν δει τη σειρά αναφέροντας πως «Υπάρχει και κάποιος πάνω από ερπετό»!

Η σειρά θα πάει στο Netflix;

«Μέχρι τώρα ξέρω πως έχουν περάσει τα 4 κλειδιά και αυτό που μένει είναι να τα βρει η Cosmote με το Netflix σε σχέση με τα δικαιώματα».

Για το ενδεχόμενο γάμου

Δεν σκέφτομαι να ξανά παντρευτώ.
Αν έρθει στη ζωή μου κάτι που θέλω πραγματικά θα το κάνω, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Λαγούτης.

Η ζωή μετά την απεξάρτηση και το ΚΕΘΕΑ

«Έχω ξανά γεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου το 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια.
Και να πω εδώ για το τεράστιο έργο που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ.
Για να απεξαρτηθεί κάποιος θα πρέπει να το θέλει πολύ, γιατί ακόμη και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια δεν είναι ομαλή, έχει δυσκολίες, γιατί το να σταματήσεις τον εθισμό σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στη ζωή σου και είναι σαν να αλλάζεις δέρμα και ξανα βγαίνεις να ζήσεις.
Εμένα αυτό που πήρε 26 μήνες. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα».