Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι απόψε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και θα μιλήσει για όλους και για όλα.  

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε μια εξομολόγηση ψυχής θα αναφερθεί στις στιγμές που έχουν σημαδέψει τη ζωή του.

Ο ηθοποιός και στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην δυσκολότερη περίοδο της ζωής του όταν έχασε τον καλύτερό του φίλο τότε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μοτοσικλέτα:

«Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία ενός 24χρονου να κατανοήσει την απώλεια από την απόσταση. Μα και ο Γιώργος ακόμα εδώ να ήταν, πάντα, μηχανή θα οδηγούσα. Δεν σταματάει αυτό. Ο φόβος δημιουργεί τον σεβασμό. Αν οδηγάς μηχανή γιατί νομίζεις πως έχεις βρει ταυτότητα είναι σαν να έχεις Instagram γιατί νομίζεις πως κάτι γίνεται».

Ακόμα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε μια σπάνια εξομολόγησή του έχει αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια στην Αγγλία, τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του, ποιο χαρακτηριστικό δεν αντέχει στους ανθρώπους και για ποιον λόγο δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά.

«Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες.

Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω.

Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους. Προσπαθώ να αγαπώ. Είμαι στη διαδρομή της ζωής μου που η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Δεν είναι τίποτα εικόνα, τίποτα απωθημένο.

Είμαι απόλυτα καλυμμένος σε αυτό. Όταν θα έρθει, θα έχω την κατάλληλη απάντηση στην ερώτηση αυτή».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξή του: