Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει. Τι θα συμβεί τελικά όμως με το Ράδιο Αρβύλα;

Τελικά πότε ξεκινά ο «Εκατομμυριούχος» και τι θα συμβεί με το Ράδιο Αρβύλα; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Όπως έχετε διαβάσει από το Σεπτέμβρη στο Sportime, το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει τη φετινή σεζόν και θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Τι θα συμβεί τελικά όμως με το Ράδιο Αρβύλα;

Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν αυτή τη σεζόν στις 15 Απριλίου, αν και ο σταθμός τους πιέζει να συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι!

Την ίδια στιγμή, ο «Εκατομμυριούχος» προετοιμάζεται προκειμένου να φέρει κάτι καλύτερο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση για τον ΑΝΤ1. Αυτό ωστόσο ενδέχεται να μην συμβεί στην τρέχουσα σεζόν. Διαβάστε εδώ ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Ένα πιθανό σενάριο είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν κοντά στον Μάρτιο έτσι ώστε να υπάρχει ένας επαρκής αριθμός επεισοδίων για το Σεπτέμβριο, όταν θα μεταδίδεται καθημερινά.

Σε ό,τι αφορά το Ράδιο Αρβύλα, όπως προαναφέραμε λίγο πριν από το Πάσχα αναμένεται να ρίξει αυλαία για να ξεκινήσει ξανά την επόμενη σεζόν.