Δεν έχει και δεν θα έχει Power of Love όλη αυτή την εβδομάδα. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Φάουλ μεγάλο Δηλαδή αν δεν βάλεις Power of Love πριν τις εκλογές τι θα βάλει;. Ο Νίκος Μουτσινάς σοκαρίστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Power of Love 22/5: Δεν έχει και δεν θα έχει Power of Love όλη αυτή την εβδομάδα. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Φάουλ μεγάλο Δηλαδή αν δεν βάλεις Power of Love πριν τις εκλογές τι θα βάλει;. Ο Νίκος Μουτσινάς σοκαρίστηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Είναι μία από τις τηλεοπτικές εκπλήξεις η φετινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Για την Παρέα. 100% δική του, με τον τρόπο του. Γι’ αυτό και πάει καλά. Και μιας και μας έπιασε στέρηση από το Power of Love που δεν βλέπουμε αυτή τη εβδομάδα, είπαμε να κάνουμε μια αναδρομή. Σε όσα έχει δείξει ο ταλαντούχος κωμικός. Στο επεισόδιο της Τρίτης ειδικά, έπαθε σοκ. Όταν του ανακοίνωσαν πως δεν θα έχει καθόλου αυτή την εβδομάδα. Δείτε το στα πρώτα λεπτά της εκπομπής του.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ολόκληρη η εκπομπή, όπου στο ξεκίνημά της παθαίνει το σοκ. Μεγάλο όμως…

Ο σχολιασμός της xρυσής τηλεόρασης στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/5). Κλάμα κι εδώ…

Power of Love 22/5

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά. Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ο Νίκος Μουτσινάς το γλεντάει το ριάλιτι της αγάπης. Ειδικά το όνομα της Νέρτζη ήταν από αυτά που έχουν γράψει ιστορία. Τι κόκκινο δωμάτιο έχει κάνει, τι το ένα, τι το άλλο. Αγάπη μεγάλη. Κατορθώνει βέβαια να διατηρεί υψηλό το επίπεδο του χιούμορ.
Αλλιώς θα είχαμε θέμα εμείς οι fans. Σοβαρό, όχι αστεία. Θα του την πέφταμε κανονικά και με το νόμο.

Θυμηθείτε μερικές από τις αστείες στιγμές του Νίκου Μουτσινά. Από την εκπομπή του Για την Παρέα, με το Power of Love.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.