×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Power of Love 15/5: Η νέα παίκτρια και ο Δώρος Παναγίδης


    Sportime Team

Power of Love 15/5: Η νέα παίκτρια και ο Δώρος Παναγίδης


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Power of Love 15/5! Τι γίνεται ρε παιδάκι μου, δε σας προλαβαίνουμε! Μπαίνει ο ένας φεύγει η άλλη! Χαμός!

Μόλις δύο μέρες μετά την είσοδο του νέου παίκτη από την Κρήτη που προκάλεσε πάταγο στα κορίτσια με το σαρίκι του, έρχονται νέες… αλλαγές.

Μετά την απόφαση της Μαργαρίτας Νέρτζη να αποχωρήσει οριστικά και απροειδοποίητα από το σπίτι του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ήρθε η αντικαταστάτρια.

Power of Love: Μπαίνει αντικαταστάτρια!

Κι όπως φαίνεται δεν είναι όποια κι όποια! Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι! Δε φαίνεται να είναι κάποιο άβγαλτο κοριτσάκι.

Πάλι από Θεσσαλονίκη έγινε η επιλογή, αλλά με καταγωγή από τη Ρωσία, ονόματι Έλενα! Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η παραγωγή χτύπησε… διάνα!

Ας περιμένουμε λίγες μέρες να μάθουμε περισσότερα για τη νέα παίκτρια (πλήρες όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, sorry λάθος, μπερδεύτηκα) και στην πορεία εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε.

Πάντως, δείχνει ότι έχει την… προσωπικότητα να κάνει τη διαφορά και να αφήσει το σημάδι της στο Power of Love 15/5. Άντε να δούμε. Πάμε τώρα παρακάτω…

Power of Love: Φουντώνουν οι φήμες!

Χώρισε λέει ο Δώρος Παναγίδης με την Αθηνά Χρυσαντίδου! Μη μου πείτε ότι δεν τους ξέρετε; Αποκλείεται! Είναι το περσινό ζευγάρι του Power of Love που έσπασε τα κοντέρ!

Μετά τον παράφορο έρωτα που έζησαν μέσα στο σπίτι, η σχέση συνεχίστηκε κι εκτός. Στην κανονική ζωή.

Δεν ευδοκίμησε όμως και κατά πως φαίνεται, τα δύο πιτσουνάκια τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Λες όμως να πάρει κανείς το δρόμο της επιστροφής; Όχι προς τον άλλο, δεν εννοώ αυτό. Προς το διάσημο ριάλιτι της αγάπης, εννοώ!

Ο Δώρος Παναγίδης βρίσκεται λέει στην Κωνσταντινούπολη και αμέσως φούντωσαν οι φήμες ότι είναι για να μπει στο παιχνίδι.

Τώρα τι ακριβώς βρίσκεται πίσω από το ταξίδι, δεν το έχω μάθει ακόμη. Θα το μάθω όμως που θα μου πάει;

Ειδικά δε αν πρόκειται για το παιχνίδι μας. Τώρα αν ο άνθρωπος πήγε για διακοπές και για να δει την Αγία Σοφιά, τότε δεν το ξέρω…

Ο ίδιος πάντως το διέψευσε. Για να δούμε όμως τι ισχύει… Υπομονή!