Όλα δείχνουν πως η Νέρτζη δεν άντεξε άλλο και αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης. Μάλιστα ήταν οικειοθελής η απόφαση της

Power of Love spoiler 6/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Power of Love. Η διαρροή πρόκειται για επεισόδια που δεν έχουμε δει ακόμα. Και μάλιστα αφορά οικειοθελής αποχώρηση!

Power of Love spoiler 6/5

Μόλις έσκασε η πληροφορία στα social media και έγινε ένας μικρός χαμός. Δεν είναι όποια κι όποια παίκτρια. Να τα λέμε όλα. Έχει γράψει τη δική της… ιστορία στο σπίτι της αγάπης. Στο φετινή τουλάχιστον εκδοχή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τη Νέρτζη, που όπως όλα δείχνουν αποχώρησε από το Power of Love.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Power of Love spoiler 6/5

Ρωτήσαμε, ψάξαμε, μάθαμε. Δεν μιλάμε για αποχώρηση στο επόμενο Power of Love Gala. Όχι! Μιλάμε για οικειοθελή αποχώρηση. Κοινώς το κορίτσι τα μάζεψε κι έφυγε από μόνη της. Βαρέθηκε. Κάθε εβδομάδα τη ψήφιζαν προς αποχώρηση. Έκαναν τα πάντα για να φύγει. Πόλεμος κανονικός. Δεν την άφηναν σε ησυχία οι άντρες του σπιτιού. Με τίποτε όμως. Το κλίμα ήταν συνεχώς κακό απέναντί της. Βαρέθηκε και τα μάζεψε κι έφυγε. Τόσο απλά… Μια Κυρία φεύγει, μια σωστή Κυρία που λέει και το άσμα…

Κόκκινο δωμάτιο με το φαγητό

Power of Love spoiler 6/5

Δύσκολο να έφευγε από τον κόσμο, ο οποίος την είχε σώσει ου ολίγες φορές. Γι’ αυτό και οι fans την αποθεώνουν ακόμα σε forums και groups. Τι συνέβη όμως; Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι; Ο νέος παίκτης, ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, την είχε πλησιάσει. Είχαν έρθει κοντά, πολύ κοντά. Και με το που είδαν οι άντρες πως πάει να γίνει κάτι, τον έστειλαν. Είναι ο επόμενος που φεύγει. Αυτό το τελευταίο χτύπημα ήταν αρκετό για τη Νέρτζη που έφυγε…