Ράδιο Αρβύλα: Επιστροφή στα live επεισόδια (pic)


Γεωργία Τσιαρλή

Ράδιο Αρβύλα: Επιστροφή στα live επεισόδια (pic)


Να ενημερώσουν το κοινό τους για τη συνέχεια των κινήσεων τους, θέλησαν οι Ράδιο Αρβύλα, που επέστρεψαν άτυπα μέσω του καναλιού τους στο Youtube.

Συγκεκριμένα, η παρέα του Αντώνη Κάνακη, θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του, ενώ αναφέρθηκε ότι γίνονται προετοιμασίες, για να βγαίνουν οι εκπομπές πλέον ζωντανά αλλά διαδικτυακά.

Ωστόσο τόνισαν ότι ακόμα και όταν επιστρέψουν στην τηλεόραση και συμφωνήσουν με κάποιο κανάλι, θα συνεχίσουν να έχουν μία αρκετά έντονη επαφή μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Ράδιο Αρβύλα:

«Φίλες, φίλοι, αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγάπη σας όπως την εκφράσατε στα χιλιάδες μηνύματα και σχόλια που μας στείλατε για το πρώτο διαδικτυακό μας «δοκιμαστικό» επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας.

Μας δώσατε μεγάλη ώθηση.

Το επεισόδιο ανέβηκε στο επί της ουσίας ανενεργό κανάλι μας στο YouTube, το οποίο είχε μόλις 10.000 subscribers και όμως σε μια εβδομάδα το έχουν παρακολουθήσει 350.000 άνθρωποι και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Mega: Αυτό είναι το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Σας ευχαριστούμε λοιπόν πολύ για τη βοήθειά σας να το διαδώσουμε.

Λόγω της αποκλειστικής ενασχόλησής μας μέχρι στιγμής με την τηλεοπτική μας δραστηριότητα, τώρα επί της ουσίας προσπαθούμε να στήσουμε σωστά τη διαδικτυακή μας παρουσία.

Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε αυτήν την σχέση και την επικοινωνία μαζί σας μέσω του διαδικτύου, ακόμα και όταν επιστρέψουμε τηλεοπτικά.

Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας στο να συγκεντρώσουμε όλους τους φίλους της εκπομπής στο YouTube κανάλι μας, ώστε να ξεκινήσουμε τις ζωντανές Live Streaming εκπομπές

Σας προσκαλούμε λοιπόν να κάνετε subscribe στο κανάλι μας: http://bit.ly/RadioArvylaYT

με τις ειδοποιήσεις ενεργές, ώστε να σας ειδοποιούμε για τα Live επεισόδια και σας παρακαλούμε να καλέσετε και όλους τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.

Επίσης, παρακαλούμε πολύ για την κοινοποίηση αυτής της δημοσίευσης.

Τέλος, μόλις ξεκίνησε και το Instagram του Ράδιο Αρβύλα: http://bit.ly/RadioArvylaInstagram

Και για να ανταποδώσουμε (αν και περισσότερο σαν αντίποινα είναι), ορίστε ένα μικρό κέρασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=zDEQH7GpsEE».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras