Οι «Ράδιο Αρβύλα» ετοιμάζουν βαλίτσες για…καλοκαιρινές διακοπές. Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του κατεβάζουν «ρολά» για φέτος. Πότε θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή. 

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες τους ετοιμάζονται για να αποχαιρετήσουν για φέτος τους τηλεθεατές τους.

Φέτος, επέστρεψαν δυναμικά ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με το Open TV. Και αυτή τη φορά, οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στο νέο κάλεσμα. Με την εκπομπή να μετρά πλέον 13 χρόνια πετυχημένης πορείας.

Καθημερινά στις 20:00 οι τέσσερις άνδρες βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα του Open TV σχολιάζοντας όλη την επικαιρότητα της χώρας, αλλά και της εγχώριας showbiz.

Σύντομα οι Ράδιο Αρβύλα θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Περισσότερα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Μετά από 5 μήνες καθημερινής επιτυχίας, την Παρασκευή στις 28 Μαϊου, οι Ράδιο Αρβύλα, ολοκληρώνουν τη φετινή τους πετυχημένη σεζόν. Αυτή την Παρασκευή (7/7) ρίχνει αυλαία και το Βινύλιο αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Star».

Όσο για την επόμενη σεζόν, οι Ράδιο Αρβύλα μένουν κανονικά στο καθημερινό πρόγραμμα του Open. Μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει από πολύ νωρίς και ειδικότερα στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τέλος το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε – Επίσημα στο κανάλι του MEGA!