Ράδιο Αρβύλα: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Σερβετά - Η ανάρτηση στο Instagram

Αγωνία προκάλεσε μια ανάρτηση στο Instagram από τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Γιάννη Σερβετά.

Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επιστρέψει και πάλι στον ΑΝΤ1 και ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν καταφέρει να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση.

Μια ανάρτηση όμως του Γιάννη Σερβετά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει προκαλέσει προβληματισμό για την πορεία της υγείας του καθώς ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το παρών σήμερα στο πάνελ του Ράδιο Αρβύλα.

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι ότι αισθάνεται ρίγη και αδυναμία με αποτέλεσμα να υποβληθεί στο απαραίτητο test για να διαπιστώσει αν έχει προσβληθεί από τον Covid-19.

Το αποτέλεσμα όμως του πρώτου διαγνωστικού test ήταν αρνητικό κάτι που όμως δεν κάνει τον Γιάννη Σερβετά να εφησυχάσει και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να προστατευθεί και να προστατέψει τους συνεργάτες του.

«Σήμερα δε θα έρθω στο ράδιο. Κάτι ρίγη, κάτι αδυναμία, κάτι σαν να ανεβάζω πυρετό … θα προσέξω λίγο. Θα διασταυρώσω και τα αποτελέσματα των τεστ (το πρώτο ήταν αρνητικό) και ελπίζω αύριο να είμαι στις επάλξεις και πάλι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Γιάννης Σερβετάς στα social media.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σερβετάς έδωσε κανονικά το παρών στην χθεσινή (25/1) εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο