Σασμός - Η Βέρα Μακρομαρίδου που υποδύεται την Άσπα παραχώρησε συνέντευξη την εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ

Σασμός - Η Βέρα Μακρομαρίδου που υποδύεται την Άσπα παραχώρησε συνέντευξη την εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ

Ο Σασμός ήταν η τηλεοπτική σειρά στην οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τη Βέρα Μακρομαρίδου. Η ηθοποιός που υποδύεται την Άσπα στη σειρά του ALPHA παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η Βέρα Μακρομαρίδου, υποδύεται την Άσπα, μια εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς που παίζεται στη συχνότητα του ALPHA. Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. ‘

Εδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπήκε η υποκριτική στη ζωή της, καθώς και για το κομμάτι της τηλεόρασης, που σε πρώτο πλάνο την είχε αγχώσει πολύ, διότι θεωρούσε ότι δεν είχε αυτό που ζητούσαν στις ακροάσεις.

Η ίδια αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που έκανε στο παρελθόν, πριν γίνει η ηθοποιός και στάθηκε σε ένα που ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια, συνεχίζει και το κάνει, αφού την ευχαριστεί πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω σε κανένα παλιό παιδάκι το κάνω και τώρα. Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές… Να σας δώσω τηλέφωνο… Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια και έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στη θεία μου»

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το σύστημα είναι ρατσιστικό με πολλούς ηθοποιούς, καθώς για δεκαετίες προωθούσε συγκεκριμένους σωματότυπους και προφίλ στην τηλεόραση.

Σασμός – Άσπα Δείτε παρακάτω τα δύο αποσπάσματα: