MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοί είναι πίσω από την έκρηξη – Η Άσπα βοηθά στη σύλληψη του Κώστα

Νέες εξελίξεις και αποκαλύψεις πέφτουν σαν «βόμβα» στο χωριό.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοί είναι πίσω απο την έκρηξη - Η Άσπα βοηθά στη σύλληψη του Κώστα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι η εξελίξεις στη σειρά Σασμός, με τους τηλεθεατές να κρατούν την… ανάσα τους και να αγωνιούν για ό,τι θα ακολουθήσει.

Οι άνθρωποι του Alpha έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού η σειρά «σπάει τα κοντέρ» στην τηλεθέαση, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα νούμερα για άλλη μία χρονιά παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Από την αρχή του δευτέρου κύκλου η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, ειδικότερα με την εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοί είναι πίσω απο την έκρηξη – Η Άσπα βοηθά στη σύλληψη του Κώστα

Ο Παύλος είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και σύντομα τα μαντάτα φτάνουν στους Σταματάκηδες. Πρώτα το μαθαίνει ο Μαθιός που μάλιστα έρχεται αντιμέτωπος μαζί του, δίνοντας το στίγμα του πως γνωρίζει τι σκοπούς έχει και τονίζοντας πως δεν φοβούνται.

Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει «καζάνι που βράζει» για αυτό και ο Παπα-Μιχάλης προσπαθεί να ηρεμήσει τα πράγματα, μιλώντας στον Παύλο ώστε να βάλει τέλος σε ότι σκέφτεται να κάνει για να πάρει εκδίκηση.

Την άλλη μέρα το βράδυ ακούγεται μία τεράστια έκρηξη σε όλο το χωριό, η οποία έχει γίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων και ο κόσμος του χωριού είναι ανάστατος. Ο Αστέρης βγαίνει μέσα στα αίματα και η Αργυρώ είναι ταραγμένη, καθώς φοβάται πολύ για την υγεία του. Όλα δείχνουν ότι τα αισθήματα είναι βαθιά γι’ αυτόν.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέλφια της Μαρίνας και είναι σίγουρος πως εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, με τους ίδιους να επιμένουν πως δεν έχουν καμία σχέση. Την ίδια ώρα ο Παύλος επιμένει ότι δεν το έχουν κάνει αυτοί και μπερδεύει τα πράγματα.

Η Καλλιόπη μαθαίνει τα νέα και ταραγμένη κατηγορεί τον Παύλο. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει και να πάει στο Ηράκλειο, βλέποντας τη βεντέτα να πλησιάζει. Ωστόσο, στο μυαλό του τρέχει ξανά ο θάνατος του πατέρα του και ο φονιάς του. Έτσι, παίρνει όπλο και φεύγει για το Ηράκλειο και άπαντες φοβούνται μη κάνει κάποιο κακό.

Η Καλλιόπη προχωρά σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην ίδια, που δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του Παύλου, Αιμιλία.

Μαθιός και Στέλλα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα όμως μάταια. Ο Αντώνης ωστόσο έχει αρκετούς λόγους να πιστεύει πως ένοχος είναι ο Κώστας. Έτσι, στήνει μία παγίδα στον Κώστα με δόλωμα της Άσπα. Είναι αποφασισμένη και η ίδια να πληρώσει ο φονιάς του Άγγελου. Αυτός πέφτει στην παγίδα και συλλαμβάνεται. Λίγο μετά, η σύλληψη και η γνωστοποίηση του πραγματικού δολοφόνου πέφτει σαν «βόμβα».

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ