Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς - Ο Μαθιός ετοιμάζει αντεπίθεση στους Βρουλάκηδες μετά το καρτέρι θανάτου

Η ένταση παραμένει στο κόκκινο στη σειρά Σασμός του Alpha μετά το θάνατο του Πετρή καθώς η βεντέτα έχει αναζωπυρωθεί.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνεχίζει να καθηλώνει ο Σασμός ο οποίος βρίσκεται σταθερά στη κορυφή στην τηλεθέαση. Η σειρά του Alpha έχει κερδίσει τη μάχη της μυθοπλασίας τη φετινή σεζόν και τα νέα «Σασμός spoiler» αποκαλύπτουν τις καθηλωτικές εξελίξεις.

Οι ανατροπές που έχει φέρει η δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη στις ζωές των ηρώων της σειράς είναι επιβλητικές. Οι Βρουλάκηδες έχουν ντυθεί στα μαύρα. Η ένταση σε κάθε επεισόδιο πλέον ξεχειλίζει από την οθόνη με τις ζωές των πρωταγωνιστών να κρέμονται από μία κλωστή.

Η Μαρίνα και η Αργυρώ δεν αντέχουν άλλο πια το κλίμα και τη βία που έχει ξεσπάσει γύρω τους. Η απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς «ξυπνάει» την Μαρίνα η οποία είναι αποφασισμένη να σώσει την μονάκριβή της κόρη.

Οι δυο τους φεύγουν μακριά από τη Κρήτη, μακριά από τον τόπο τους, από το σπίτι τους σε μια προσπάθεια να αλλάξουν ζωές και να ορθοποδήσουν. Ο δρόμος τους τους οδηγεί στα Γιάννενα. Εκεί προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να τα καταφέρουν όμως τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η Αργυρώ παραμένει κλεισμένη στον εαυτό της και δεν φεύγει από το πλάι της μητέρας της μη θέλοντας να βγει στον έξω κόσμο. Η Μαρίνα ανησυχεί έντονα για το παιδί της καθώς η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή. Η Αργυρώ έχει αδυνατίσει, και μοιάζει φάντασμα του εαυτού της. Αρχίζει να εμφανίζει δύσπνοιες και πόνο στο θώρακα. Παρά τα παρακάλια από τη μητέρα της να πάνε στο γιατρό αυτή το καθυστερεί. Τελικά καταρρέει και η μητέρα της την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο η Αργυρώ θα γνωρίσει έναν άντρα ο οποίος θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Σταύρος, ένας όμορφος γιατρός 30 ετών, μπαίνει δυναμικά στη ζωή της και την ερωτεύεται από τη πρώτη στιγμή. Ο Σταύρος δίνει μεγάλο αγώνα για τη ζωή της παρά τις αντιρρήσεις της. Μένει κοντά της και την διεκδικεί μέχρι που εκείνη την ερωτεύεται.

Όταν μάλιστα μάθει τη ζωή της και τους λόγους που αυτή δεν θέλει να ερωτευτεί, τότε εκείνος πεισμώνει ακόμη παραπάνω και της ορκίζεται πως θα την αγαπάει για πάντα και θα κάνει τα πάντα να είναι ευτυχισμένη.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το καρτέρι θανάτου στον Μαθιό και η αντίδραση του

Τα ξαδέρφια τον Βρουλάκηδων παραμένουν στο χωριό διψώντας για αίμα και εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή. Ετοιμάζουν σχέδιο εξόντωσης κατά του Μαθιού ο οποίος παρά τις ανησυχίες της μητέρας του νιώθει πως δεν μπορούν να του κάνουν κακό.

Ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό παρά τις αντιρρήσεις της Καλλιόπης η οποία ξυπνάει με άσχημο προαίσθημα. Εκεί τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων του στήνουν καρτέρι θανάτου. Η απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού θα αποτύχει. Τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή και σώζεται την τελευταία στιγμή.

Η απόπειρα όμως τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως μέχρι να χυθεί αίμα Σταματάκη ο κίνδυνος είναι μεγάλος για όλους όσους αγαπάει. Έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να δείξει πως αυτός είναι ο κυρίαρχος.

Ο Μαθιός αποφασίζει να επιτεθεί αυτός πρώτος στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του αγαπημένου της γιου αλλά και για τα σχέδια του και φοβάται πως δεν έχει καλή κατάληξη. Στρέφεται στη Βασιλική από την οποία ζητάει να τον ηρεμήσει και να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μείνει ασφαλής.