Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός και το Sportime έχει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη έχει αποδείξει πως αποτελεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν τον κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time ζώνης και τα όσα θα δείτε στο μέλλον αναμένεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ο Άγγελος αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα του σε Αργυρώ και Μαρίνα, ενώ αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Η Καλλιόπη από την μεριά της μην μπορώντας τα όσα έχουν συμβεί προσπαθεί να σώσει τον Αστέρη, μπλέκοντας στην όλη υπόθεση και τον Μαθιό, παρά τις αντιρρήσεις του.

— Διαβάστε επίσης MEGA SPOILER:

Ο Αστέρης σώζει τον μαφιόζο των φυλακών σε συμπλοκή – Η Καλλιόπη μαθαίνει πως την πρόδωσε ο Μαθιός – Η Αργυρώ στο νοσοκομείο

Από ‘κει και πέρα, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Άγγελου και της σχέσης του Μάρκου και της Ανθούλας συνεχίζονται με αποκαλύψεις.

Ο Μανόλης βλέποντας τη σχέση της Θοδώρας με το Γιώργη να μην εξελίσσεται καλά έπειτα από το γάμο αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Κατά τα άλλα, φτάνει η ώρα για την πολυαναμενόμενη πρώτη συνάντηση για Αργυρώ και Αστέρη μετά την δολοφονία του Πετρή. Από την μεριά του, ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο χωριό, όπως και ένα τηλέφωνο από τη Σεμίνα!

Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό.

Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη.

Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει;

Την ίδια ώρα, ένας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο…