Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Αργυρώ αποκαλύπτονται στο λάθος άτομο

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν στο λάθος άτομα την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, «Σασμός» και το Sportime θα σας αποκαλύψει όλα όσα λέει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη σαρώνει στη τηλεθέαση, μετατρέποντας την prime time ζώνη σε προσωπική της υπόθεση και το Sportime έχει φροντίσει για να μάθετε όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν για ακόμη μια φορά ο Αστέρης και η Αργυρώ που θα δούνε την σχέση τους να αποκαλύπτεται στο λάθος άτομο.

Η απόφαση τους να ξεφύγουν λίγο και να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές δεν θα τους βγει σε καλό καθώς στο ίδιο μέρος με αυτούς θα βρεθεί και κάποιος πολύ κοντινός τους άνθρωπος.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει που βρίσκεται το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανής και η Καλλιόπη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Κάπως αντίστοιχα όμως νιώθει και ο Μαθιός που δεν μπορεί να καταλάβει πως οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του ενώ υποψιάζεται πως για αυτό ευθύνεται ο Μανόλης και σκοπεύει να τον επισκεφθεί άμεσα στο Ηράκλειο.

Τέλος, η Στέλλα έρχεται πλέον πιο κοντά με τον Άγγελο ενώ η νέα πρόταση γάμου του Πέτρου στην Σεμίνα θα εκτροχιαστεί από μια νέα εξέλιξη.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (7/12, 21:00)

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του.

Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του.

Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται και η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν εpωτική σχέση!