Σασμός επόμενα επεισόδια: Το χωριό μαθαίνει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τα μέτωπα που είναι ανοιχτά να είναι πολλά και τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Σασμός: Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι κρίσιμα για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί πλήρως ιδιαίτερα αφού τη μαθαίνει το λάθος άτομο.

Στο νέο «Σασμός spoiler» το οποίο σας έχουμε εξασφαλίσει, οι εξελίξεις τρέχουν με την Αργυρώ να βρίσκεται στο στόχαστρο από όλες τις πλευρές. Αυτό διότι δεν είναι μόνο η σχέση της με τον Αστέρη που είναι ένα βήμα πριν βγει στην επιφάνεια, αλλά και η καταλάθος ανακάλυψή που έκανε με τα αρχαία η οποία βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο!

Συγκεκριμένα, ο αδίστακτος Διονύσης θα ζητήσει τη βοήθεια του Άγη προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η Αργυρώ δεν θα αποκαλύψει τίποτα για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας!

Σε μία μικρή εκδρομή που κάνει το ζευγάρι η Αργυρώ θα καταφέρει να σωθεί από τύχη από τα σκοτεινά σχέδια τους. Ωστόσο είναι δύσκολο να αντιληφθεί από ποια πλευρά έγινε η προσπάθεια να τη σκοτώσουν και έτσι η ζωή της θα παραμείνει σε κίνδυνο.

Άλλη μία συγκλονιστική εξέλιξη στην σειρά του Alpha η οποία σαρώνει τα νούμερα στην τηλεθέαση τη φετινή χρονιά!

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους στο χωριό;

Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους.

Η Σεμίνα θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει.

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της.

Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη, και αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον άνθρωπο που θεωρεί εμπόδιο. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη, και οι συνέπειες, απρόβλεπτες…