Σασμος επομενα επεισοδια: Η Αργυρώ αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονία του Πετρή - Φυγαδεύεται ο Αστέρης!

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμος επομενα επεισοδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός με την δολοφονία του Πετρή να φέρνει ανατροπές σύμφωνα με το νέο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζει να συγκλονίζει και να σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης αποδεικνύοντας πως αποτελεί το αφεντικό στην μυθοπλασία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Τα όσα θα δείτε όμως στη συνέχεια της σειράς αναμένεται να σας συγκλονίσουν καθώς όπως διαβάσατε από το Sportime έφτασε η μέρα που ο Αστέρης θα δολοφονήσει τον Πετρή.

Η αποκάλυψη πως η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον αδερφό της για την ημέρα της δολοφονίας του Στεφανή έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Πετρή που πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του Αστέρη.

Μια άτυχη στιγμή όμως θα οδηγήσει στον θάνατο του Πετρή από το όπλο του Αστέρη, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πράξη του και κινδυνεύει να βρεθεί στην φυλακή.

Για αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρει το περιοδικό «My TV», ο Μαθιός και η Καλλιόπη σκοπεύουν να φυγαδεύσουν τον Αστέρη στην Κρήτη προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη του από την Αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια των Βρουλάκηδων είναι σοκαρισμένη από την απώλεια του Πετρή και είναι έτοιμη να εκραγούν με άγνωστες τις συνέπειες.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αδερφός της είναι νεκρός από το όπλο του αγαπημένου της και είναι πλέον αποφασισμένη να αναζητήσει εκδίκηση για τον θάνατο του.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα πλησιάζει και στο χωριό επικρατεί μια σιωπή που μαρτυρά την νηνεμία πριν από την καταιγίδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σασμός που έδειχνε να πλησιάζει μετά την πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ, απομακρύνεται με την βεντέτα να επιστρέφει και πάλι!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο