Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ δεν λέει στον Αστέρη πως είναι έγκυος στο παιδί του - Χωρίζουν Σοφία και Τάσος

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατροπές θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Σασμός spoiler» που εξασφάλισε το Sportime.

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, η Αργυρώ θέλει να σκοτώσει τον Αστέρη.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για το μέχρι πρότινος ζευγάρι της σειράς, καθώς η Αργυρώ που είναι έγκυος δεν σκοπεύει να αποκαλύψει στον Αστέρη πως το παιδί είναι δικό του.

Οι δύο τους θα συναντηθούν στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Αστέρης που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Όλα όμως θα ανατραπούν μετά από μια τυχαία συνάντηση της Αργυρώς με ένα τρίτο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, δύσκολες ώρες βιώνουν στον γάμο τους η Σοφία και ο Τάσος με τα προβλήματα ανάμεσα τους να δημιουργούν νέες δυσκολίες που θα τους οδηγήσουν στο διαζύγιο.

Παράλληλα, ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Αστέρη και σκοπεύει να μιλήσει για τα σχέδια του στην Βασιλική, όμως θα βρει και συμπαραστάτη σε αυτή του την προσπάθεια.

Η Κλαίρη θα ανακαλύψει μια αλήθεια που θα προκαλέσει προβλήματα στον Μανόλη ενώ ο Μύρωνας αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Τέλος, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή του Ρεθύμνου και αλλάζει τις ισορροπίες.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός (22/2, 21:00)

Ο Αστέρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τους κινδύνους στη φυλακή τη στιγμή που η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου και ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη.

Ακόμη, η Καλλιόπη σκοπεύει να τον επισκεφτεί για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την συγκλονίσει ενώ ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί και η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά πέφτει και πάλι στην αγκαλιά του Μαθιού.

Τελος, η Στέλλα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη που θα ανατρέψει τα πάντα!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου: