Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ υπόσχεται εκδίκηση για τη δολοφονία του Πέτρου - Καλλιόπη και Μαθιός οργανώνουν την απόδραση του Αστέρη

Ο Σασμός θα αργήσει πολύ να έρθει ανάμεσα στις 2 οικογένειες καθώς η δολοφονία του Πετρή θα αλλάξει μια για πάντα το σκηνικό της σειράς στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η σειρά του Alpha επιμένει να σοκάρει τους τηλεθεατές με τις συνεχείς ανατροπές της. Πάνω που όλα έδειχναν πως οδεύουμε προς τον Σασμό της βεντέτας, όπως έχετε ήδη μάθει από τα «Σασμός spoiler», ένα τραγικό γεγονός θα ταράξει μια για πάντα τα νερά της σειράς.

Ο Αστέρης θα δολοφονήσει κατά λάθος τον Πετρή. Η οικογένειά των Βρουλάκηδων θα διαλυθεί και η είδηση θα πέσει σαν βόμβα στο χωριό. Η Αργυρώ πέφτει σε κατάθλιψη και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ενώ ο Αστέρης φυσικά οδηγείται στη φυλακή. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι η βεντέτα αναζωπυρώνεται και με τα όπλα να έχουν βγει από τις θήκες τους, κανείς δεν είναι σίγουρος για τη συνέχεια.

Μετά το φονικό ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα ξεσπάει από τον θάνατο του Πετρή και βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό φυγαδεύουν τον Αστέρη πριν πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Η Στέλλα προσπαθεί να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, οι προσπάθειές τις αυτές όμως θα φέρουν εντάσεις στη σχέση της με τον Άγγελο ο οποίος είναι καταρρακωμένος από το θάνατο του φίλου του.

Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Η Καλλιόπη σοκαρισμένη βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν; Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου. Ο Άγγελος ακούει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό. Πώς θα αντιδράσει εκείνη;

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο