Σασμος επομενα επεισοδια: Η αστυνομία μια ανάσα πριν τον δολοφόνο!

Ο Σασμός επιστρέφει με μία… καυτή εβδομάδα στα επεισόδια γεμάτη ανατροπές.

Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία εβδομάδα στην τηλεθέαση είναι ο Σασμος, που επιστρέφει πολύ δυναμικά.

Το Sportime όπως την προηγούμενη εβδομάδα, είναι εδώ να φέρει όλες τις εξελίξεις. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν θα δούμε την Καλλιόπη να είναι σε κατάσταση σοκ και να πηγαίνει σε ένα μοναστήρι προκειμένου να βρει τον εαυτό της.

Οι έρευνες για το φόνο του Στεφανή συνεχίζονται και μάλιστα γίνονται όλο και πιο έντονες, μετά την κατάθεση που έκανε η Θοδώρα.

Μάλιστα τα νέα στοιχεία είναι πολλά, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα πού μπορεί να οδηγήσουν, ενώ την ίδια ώρα ο Κώστας θα δεχτεί ένα τηλέφωνο που θα τον φέρει στα όρια του.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία εξετάζει κάθε λεπτομέρεια από τις κάμερες από το φόνο, με τις έρευνες όπως είπαμε να προχωρούν ακάθεκτες.

Τέλος θα δούμε τον παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, να της κάνει πρόταση για τον σασμό. Ποια θα είναι η αντίδραση της;

Σασμος: Τι θα δούμε απόψε!

Και απόψε έρχεται ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στην αγαπημένη σειρά του Alpha, με την Καλλιόπη να βρίσκεται με τη γιαγιά Ειρήνη, κάτι που φέρνει νέα προβλήματα.

Ο Αστέρης, θα έχει ανοιχτή σύγκρουση τόσο με την Καλλιόπη αλλά και με τον Μαθιό, ενώ η Μαρίνα βλέπει την πεθερά της να έχει το γράμμα της Ανθούλας και βάζει στόχο να το ψάξει.

Οι απρόσμενες συναντήσεις δεν τελειώνουν εκεί, αφού Αργυρώ και Σεμίνα θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο και θα ειπωθούν πάρα πολλά.