Σασμός επόμενα επεισοδια: Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Ο Σασμός συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές!

Σασμός επόμενα επεισοδια: Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός, σύμφωνα με το νέο «Σασμός spoiler» του Sportime.

Η ιστορία από την Κρήτη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην τηλεθέαση και όχι άδικα καθώς έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να γίνει το αφεντικό στην prime time.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, ο γάμος Θεοδώρας και Γιώργη είναι στον αέρα, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική ανατροπή.

Ο Αστέρης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά την δολοφονία του Πετρή, ωστόσο δεν κάνει τίποτα απολύτως για να σώσει τον εαυτό του. Το μόνο που θέλει είναι να δει την Αργυρώ και να της μιλήσει. Και ενώ η καταδίκη του είναι σίγουρη, η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο γιος της θα φάει όλη του τη ζωή στη φυλακή και αναλαμβάνει δράση.

Έτσι, ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της για να μην φτάσει ποτέ στον εισαγγελέα και να μην καταδικαστεί. Οργανώνει ομάδα με όπλα η οποία θα σταματήσει το αυτοκίνητο της αστυνομίας και θα πάρει τον γιο της από την κλούβα.

Ωστόσο, ο Μαθιός ανακαλύπτει το σχέδιο, κάτι στο οποίο εν τέλει βάζει…. τρικλοποδιά, μιας και παίρνει τηλέφωνο στην αστυνομία και τους λέει για την επικείμενη προσπάθεια απόδρασης του Αστέρη. Μάλιστα η αυτοκινητοπομπή της αστυνομίας αλλάζει πορεία την τελευταία στιγμή και έτσι η καταδίκη του είναι δεδομένη.

Κατά τα άλλα, ο θάνατος του Πετρή βάζει μια μικρή τελεία στις προσπάθειες του Άγγελου να μάθει την ταυτότητα του πατέρα του. Η ζωή του ανατρέπεται, μιας και ανακαλύπτει πως είναι γιός του Μάρκου Βρουλάκη, κάτι που λέει στη συνέχεια στην Αργυρώ και στη Μαρίνα.

Ο Άγγελος θα αποτελέσει ουσιαστικά το μοναδικό φως στις ζωές τους, πριν ωστόσο η γιαγιά Ειρήνη επιφυλάσσει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς του γονείς και τον ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Οι εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών και τα τελευταία τηλεοπτικά νέα στο MediaTime.gr

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο