MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Αργυρώς και της Μαρίνας

Ο Σασμός συνεχίζεται με την Καλλιόπη να κάνει τα πάντα για να διώξει τις Βρουλάκαινες από το χωριό θέτοντας σε εφαρμογή ένα αδίστακτο σχέδιο.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη στέλνει δολοφόνους στο σπίτι της Αργυρώς και της Μαρίνας

Με το κλίμα να είναι πιο αγριεμένο από ποτέ ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, ο Σασμός καθηλώνει στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το νέο Σασμός spoiler.

Ο θάνατος του Πετρή και η φυλάκιση του Αστέρη έχουν φέρει την ολική ανατροπή στη σειρά του Alpha η οποία σαρώνει τη τηλεθέαση. Η Μαρίνα με την Αργυρώ είναι διαλυμένες την ώρα που και η Καλλιόπη ζει με το μόνιμο φόβο μήπως πειράξουν τον Αστέρη στη φυλακή ή το Μαθιό στον οποίο κάνουν δολοφονική επίθεση.

Η Καλλιόπη πιστεύει πως η παρουσία των τριών γυναικών της οικογένειας Βρουλάκη στο χωριό είναι αυτή η οποία δυναμιτίζει το κλίμα και θέτει άπαντες σε κίνδυνο. Είναι αποφασισμένη να σώσει τους γιους της, αλλά κυρίως τον Μαθιό ο οποίος βρίσκεται πλέον συνεχώς υπό το φόβο κι άλλης επίθεσης από τα ξαδέρφια Βρουλάκη.

Βάζει έτσι σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο προκειμένου να τις τρομάξει και να τις διώξει μια και καλή από τον τόπο τους. Η «Καπετάνισσα» βάζει έτσι δικά της άτομα να τις επιτεθούν με εντολή μόνο να τις τρομάξουν και όχι να τις πειράξουν.

Το αδίστακτο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Αργυρώ, Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη θα περάσουν μία νύχτα τρόμου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Οι τρεις γυναίκες βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδη εισβολέα πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ.

Η Μαρίνα προσπαθεί να προστατέψει την κόρη της αλλά και τη γιαγιά Ειρήνη συνειδητοποιεί όμως ότι χωρίς την παρουσία ενός άντρα μέσα στο σπιτικό τους θα είναι και οι 3 πάντα εκτεθειμένες στον κίνδυνο. Οι 3 γυναίκες καταφέρνουν να βγουν σώες από το σκηνικό «θρίλερ», η Αργυρώ όμως έχει πλέον σπάσει. Η επίθεση της ξύπνησε άσχημες μνήμες και τις άνοιξε ξανά τις πληγές της την ώρα που η Καλλιόπη πλέκει κι άλλο τον ιστό της γύρω τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη καταφέρνει τον στόχο της

Η Αργυρώ ζητάει από τη Μαρίνα κάτι που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Ζητάει από τη μητέρα της να φύγουν μακριά από τον «καταραμένο» τόπο που μόνο πόνο τους προσφέρει. Ο Άγγελος με τον Αντώνη προσπαθούν να τις πείσουν να μείνουν όμως αυτές έχουν πάρει την απόφασή τους.

Η γιαγιά Ειρήνη τους προτρέπει να φύγουν μακριά, η ίδια όμως θέλει να μείνει στον τόπο της, δίπλα στον γιο της και τον εγγονό της. Αργυρώ και Μαρίνα, με μεγάλη δυσκολία, αποφασίζουν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους και πηγαίνουν στα Γιάννενα.

Γρήγορα η απόφασή τους γίνεται γνωστή στο χωριό και φτάνει στα αυτιά της Καλλιόπης η οποία για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμογελάει και δείχνει ικανοποιημένη. Το χωριό όμως δεν φαίνεται να έχει την καλύτερη άποψη για τον εκφοβισμό των ανυπεράσπιστων γυναικών και επικρατεί ένταση. Η Μαρίνα θα συναντήσει μια τελευταία φορά την Σταματάκαινα πριν φύγει και της τα λέει όλα έξω από τα δόντια…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ