Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα πάει να αναμετρηθεί με τον Μαθιλο μετά τις απειλές του

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα ανατρέψουν τα πάντα!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός» συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις και ένα νέο μεγάλο «Σασμός spoiler» είναι έτοιμο να προκαλέσει αναστάτωση.

Η ιστορία από την Κρήτη σαρώνει στη τηλεθέαση και το Sportime, από την πρώτη ημέρα της προβολής του φροντίζει να σας ενημερώνει για όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ.

Πλέον, θα σας αποκαλύψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες καθώς τα καινούργια επεισόδια θα φέρουν σε δύσκολη θέση την Μαρίνα που είναι έτοιμη να πάει να αναμετρηθεί με τον Μαθιό μετά τις απειλές του προς την οικογένεια της.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδεχθεί τη σχέση της Σεμίνας με τον Πέτρο ενώ εκείνος ετοιμάζει στην αγαπημένη του μια έκπληξη που θα δώσει τέλος στα προβλήματα που της έχει δημιουργήσει ο Διονύσης.

Ακόμη, Αστέρης και Αργυρώ είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ενώ ο Άγγελος κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει την Χαρίκλεια να του αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την μητέρα του.

Ο Μαθιός αποφασίζει να πάει στο Ηράκλειο, σε μια κίνηση που θα προκαλέσει αναστάτωση.

Τέλος, η Αργυρώ τα χάνει και πάνω στον πανικό της κάνει ένα λάθος που μπορεί να της κοστίσει ακριβά!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (29/11, 21:00)

Η Καλλιόπη αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της. Θα πει όμως όλη την αλήθεια; Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη.

Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο