Σασμός

«Φουντώνουν» τα γεγονότα στον Σασμό, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε πολλά μέτωπα.

Ο Σασμός συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και κρατά στα ύψη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι εξελίξεις μάλιστα είναι ραγδαίες και έρχονται καυτά γεγονότα το επόμενο διάστημα.

Όπως διαβάσατε τις προηγούμενες ημέρες για τη σειρά Σασμός, η Βασιλική κάνει τα πάντα για να μην μάθει ο Νικηφόρος τη σχέση της με τον Μαθιό.

Ωστόσο, στο Sportime έχουμε κι άλλα λαχταριστά spoiler για τη σειρά, που σαρώνει καθημερινά στην τηλεθέαση και έχει κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα στον Alpha.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον παπά Μιχάλη να βλέπει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και να αποφασίζει πως πρέπει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυφά για πάντα…

Ο Νικηφόρος αφού ακούει την Καλλιόπη και τον Αστέρη να έρχονται σε σύγκρουση για την κρυφή σχέση, που διατηρεί ο Μαθιός με μια παντρεμένη, ρωτά τη μητέρα του αν γνωρίζει για ποια γυναίκα πρόκειται.

Παράλληλα, η Στέλλα «βράζει» και εκτοξεύει απειλές προς τον Αστέρη πως θα αποκαλύψει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη.

Ταυτόχρονα, η Μαρίνας συναντιέται με τον Αντώνη, όμως το ραντεβού τους διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’ ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας.

Σασμός – Τι θα δούμε στο σημερινό 15/11 επεισόδιο:

Απόψε στον Σασμό, η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της αλλά οι σχέσεις της με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Η νεαρή γυναίκα είναι αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη και οι δυο τους αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Η Καλλιόπη υποψιάζεται λιγότερο τη Βασιλική πλέον, όσο η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο.

Κλονίζεται η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας, ενώ ο Παντελής μαθαίνει για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης. Η Μαρίνα και ο Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ Μαθιός και Βασιλική ζουν μια βραδιά πάθους.

Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…