Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ δεν αντέχει την περιφρόνηση του Γιώργη - Ύποπτη επαφή του Αστέρη στη φυλακή

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από εξελίξεις που θα συγκλονίσουν θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση της prime time ζώνης ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχει υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες ανατροπές.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει από το Sportime, η γιαγιά Ειρήνη θα αφήσει την τελευταία της πνοή σε μια είδηση που θα συγκλονίσει το χωριό όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο θα βρεθούν για μια ακόμη φορά η Αργυρώ και ο Αστέρης που βιώνουν δύσκολες στιγμές μετά την στυγερή δολοφονία του Πετρή, που οδήγησε τον Αστέρη στην φυλακή.

Εκεί θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον ίδιο, με τα σχέδια της Καλλιόπης για να γλιτώσει τον γιο της να ανατρέπονται έπειτα από μια κίνηση του Μαθιού.

Η μητέρα των δύο ανδρών δείχνει πιο οργισμένη από ποτέ καθώς αντιλαμβάνεται πως κάποιος την πρόδωσε και πως ο Αστέρης πλέον δεν έχει καμία πιθανότητα να σωθεί από τα σίδερα της φυλακής του Ηρακλείου.

Εκεί ο Αστέρης θα έχει μια περίεργη επαφή με έναν από τους πιο σκληρούς κρατούμενος και καλείται να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα δύσκολη πραγματικότητα για τον ίδιο.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ νιώθει θυμό για τον αγαπημένο της που αφαίρεσε την ζωή του αδερφού της ενώ η Θοδώρα δεν αντέχει άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη και θα πάρει μια απόφαση που θα εκπλήξει τους πάντες.

Τι θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός (31/1, 21:00)

Ο Άγγελος θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια για την ταυτότητα του πατέρα του που είναι ο Μάρκος, τη στιγμή που ο Αστέρης αρνείται να πει το οτιδήποτε στον εισαγγελέα, γεγονός που τον οδηγεί στην φυλακή.

Παράλληλα, ο Μαθιός βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τα όσα του ζητάει ο Αστέρης αλλά και η μητέρα του που οργανώνει σχέδιο για να γλιτώσει τον γιο της.

Ακόμη θα κληθεί να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει, όμως εκείνη είναι πιο οργισμένη από ποτέ μαζί του μετά τον θάνατο του αδερφού της.

Τέλος σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον φέρει σε ακόμη πιο δυσχαιρή θέση ενώ η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.