Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα ζητά από τον Γιώργη να χωρίσουν

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Σασμός στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νέο «Σασμός spoiler» και για σήμερα το οποίο αποκαλύπτει τη θλιβερή τροπή που παίρνει η ζωή της Θοδώρας στα επόμενα επεισόδια.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, στο μέλλον της σειράς ο Αστέρης πηγαίνει στο γάμο της Αργυρώς με σκοπό να τον διαλύσει. Η πολυπόθητη ανατροπή θα έρθει στη σχέση τους με τους δυο τους να έρχονται και πάλι κοντά.

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτά όμως θα δούμε νέες εξελίξεις στις παράλληλες ιστορίες μαζί με την κεντρική ιστορία αγάπης οι οποίες θα ανεβάσουν την τηλεθέαση.

Αρχικά, στα ευχάριστα καθώς ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Σασμού επανενώνεται. Ο Αντώνης κάνει έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται μπροστά της στα Γιάννενα με την ίδια να χαίρεται ιδιαίτερα. Οι δυο τους θα περάσουν λίγε στιγμές ξεγνοιασιάς στην αγκαλιά ο ένας του άλλου.

Η ομολογία του Αμερικάνου για το φόνο του Στεφανή φέρνει πολλά ερωτήματα κυρίως στη Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μάθει το λόγο της δολοφονίας του πατέρα του παρόλο που ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο Αμερικάνος ομολόγησε ψεύτικα. Η Καλλιόπη παράλληλα μπαίνει σε κάποιες υποψίες που τη ταράσσουν.

Ο Καραπάνος θα μάθει κάτι νέο για το γιο του που τον αναστατώνει. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που τον αιφνιδιάζει.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου – Η Θοδώρα σε άσχημη κατάσταση

Σταύρος και Αργυρώ έρχονται όλο και πιο κοντά και κάνουν ένα βήμα ακόμη στη σχέση τους. Ο Σταύρος προετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ όμως τα πράγματα δε θα εξελιχθούν όπως τα περιμένει.

Ο Άγγελος με τη Καλλιόπη συνεχίζουν την κόντρα τους με τα περιουσιακά με τους δυο τους να οδηγούνται στα άκρα και τη Στέλλα διχασμένη να καλείται να πάρει μία επώδυνη απόφαση.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός σκαλίζει το παρελθόν του Στεφανή μέσω μίας συμμαχίας. Τα όσα ανακαλύπτει για το βρώμικο παρελθόν του Στεφανή σοκάρουν τη Βασιλική η οποία αμφιβάλλει για όλα όσα ήξερε μέχρι στιγμή στη ζωή της.

Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, έχει ένα σοβαρό ατύχημα και χάνει το παιδί. Η κατάστασή της είναι τραγική και στη συνέχεια ζητάει επίσημα από τον Γιώργη να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο.