Σασμός επόμενα επεισόδια: Μανόλης και Νικηφόρος σε μια σύγκρουση που οδηγεί με μοιραία λάθη

Ο Σασμός συνεχίζεται και στα επόμενα επεισόδια, Μανόλης και Νικηφόρος έρχονται σε μια σύγκρουση που θα τους οδηγήσει σε μοιραία λάθη.

Ο Σασμός και τα επόμενα επεισόδια ετοιμάζονται να έρθουν για να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό που χαρίζει στη τηλεοπτική σειρά του Alpha, την πρωτιά στη τηλεθέαση, από την πρώτη κιόλας ημέρα της προβολής.

Το Sportime όμως είναι εδώ για να σας αποκαλύψει όλα όσα θα δείτε στη συνέχεια της σειράς.

Αφού πρώτα μάθατε για την εγκυμοσύνη της Στέλλας που μπαίνει σε κίνδυνο, στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και τον Μανόλη με το Νικηφόρο να συγκρούονται άσχημα, κάτι που θα τους οδηγήσει σε μοιραία λάθη, με τις συνέπειες να είναι μεγάλες.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ αποφασίζει να βρει την ρίζα του μίσους ανάμεσα στις δύο οικογένειας, με την προσπάθεια της αυτή όμως να την οδηγεί σε δύσκολες καταστάσεις.

Ένα πρόσωπο έκπληξη θα μάθει τα πάντα για το παρελθόν του Νικηφόρου με άσχημο τρόπο κάτι που θα αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες για αυτόν.

Μάλιστα αναμένεται να τον δούμε σύντομα να φτάνει στην Κρήτη και να ανακαλύπτει το παρελθόν πολλών, φέρνοντας πολλά μυστικά στο προσκήνιο, γεγονός που θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις για πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Σασμός: Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη (21/10, 21:00)!

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση.

Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της.

Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση.

Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε.

Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

Η Σεμίνα γνωρίζεται με τον Πέτρο Βρουλάκη εντελώς τυχαία και ενώ στην αρχή φαίνεται πως θα είναι κι αυτή μια επιπόλαιη σχέση, όπως συνηθίζει να κάνει ο Πέτρος, καταλήγει να είναι ένας δυνατός και σημαντικός έρωτας.

Όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα αφού και οι δύο έχουν «σκιές» του παρελθόντος να τους κυνηγούν…