MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο απο φόνο – Αυτοί πάνε να τον σκοτώσουν

Ο Σασμός συνεχίζεται με μια μεγάλη ανατροπή καθώς ένας Σταματάκης βοηθάει έναν Βρουλάκη.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο απο φόνο – Αυτοί πάνε να τον σκοτώσουν

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικός συνεχίζεται ο Σασμός με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες παντού την ώρα που η σειρά του Alpha συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα στην τηλεθέαση.

Η διαθήκη του Άγγελου έχει αναζωπυρώσει εκ νέου τη βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων. Η Αργυρώ διχάζεται για το τι να κάνει όμως στο τέλος ανακοινώνει στον Αστέρη ότι αποφασίζει να κρατήσει τα κτήματα ολοκληρώνοντας έτσι την επιθυμία του Άγγελου.

Η απόφασή της αυτή όμως θα βάλει «φωτιά» στην Καλλιόπη οι οποία αρχίζει να απειλεί όποιον ευθύνεται για αυτή την κατάληξη. Με την ένταση να κορυφώνεται και τις δύο οικογένειες να συσκέπτονται για το τι να κάνουν όλο το χωριό αλλά και ο Αντώνης με την αστυνομία βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Στο μεταξύ ο Νικηφόρος στηρίζει την Καλλιόπη στη στάση της με τη Βασιλική, τον Μαθιό και τον Αστέρη να μη μπορούν να τον ελέγξουν πλέον. Λίγες μέρες αργότερα μάλιστα ο Νικηφόρος κατηγορεί ανοιχτά τον Παύλο ότι αυτός έβαλε φωτιά σπίτι των Σταματάκηδων με τον άντρα να αντιδράει και να στηρίζει πως περνούσε τυχαία και προσπάθησε να σώσει όποιον ήταν μέσα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σκηνές… φαρ γουέστ και ο Αστέρης σωτήρας του Παύλου

Τα ξαδέρφια των Σταματάκηδων, ο Νικολής και ο Δημητρός αποφασίζουν να αναλάβουν δράση ενάντια του Παύλου. Ωστόσο ο Νικηφόρος θα μάθει την απόφασή τους και την εκμυστηρεύεται στον Μαθιό και τον Αστέρη.

Ο δεύτερος θα ενημερώσει τον Αντώνη και όλοι μαζί πηγαίνουν στα κτήματα των Βρουλάκηδων όπου ο Νικολής με τον Δημητρό έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την περιουσία τους.

Φτάνοντας όμως ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αστέρης έντρομος βλέπει τον Δημητρό να σημαδεύει με το όπλο τον πεσμένο Παύλο. Τρέχει χωρίς δεύτερη σκέψη και ρίχνεται πάνω στον ξάδερφό του σώζοντας τη ζωή του σοκαρισμένου Παύλου που δε μπορεί να πιστέψει ότι μόλις τον έσωσε ένας Σταματάκης.

Ο Αντώνης συλλαμβάνει τα αδέρφια ενώ ο Μαθιός θα προλάβει τη ζημιά στα κτήματα των Βρουλάκηδων.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Κατηγορούν τον Φίλιππο για βιασμό – Αυτή του στήνει παγίδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο απο φόνο – Αυτοί πάνε να τον σκοτώσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα