Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης «βάζει φωτιά» στον Κώστα

Ο Σασμός συνεχίζεται και τα επόμενα επεισόδια θα είναι γεμάτα από εξελίξεις!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός» που σαρώνει την τηλεθέαση.

Η ιστορία από την Κρήτη έχει καταφέρει να «μαγέψει» το κοινό από την πρώτη ημέρα της προβολής του και να κερδίσει κατά κράτος κάθε αντίπαλο.

Για αυτόν τον λόγο, το Sportime φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια αλλά και να σας φέρει νέα μεγάλα «Σασμός spoiler».

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, ο Διονύσης αναμένεται να βάλει «φωτιά» στον Κώστα που σύντομα θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, με τις ενοχές να τον βαραίνουν από τις παράνομες πράξεις του, ο Κώστας αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη στροφή στη ζωή του, όμως τα όσα θα του αποκαλύψει ο Διονύσης θα φέρουν τα πάνω κάτω για τον ίδιο.

Την ίδια στιγμή, η Σεμίνα δείχνει ήρεμη μετά την ανακάλυψη του κυκλώματος της αρχαιοκαπηλίας, όμως ένα γεγονός που κανείς δεν περίμενε θα φέρει και πάλι ανατροπές.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να αποκαλύψει την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της, χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως θα μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Πέτρος έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς αρνείται να δεχθεί την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη ενώ η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να γυρίσει στην Κρήτη.

Εκεί θα συναντηθεί με τον Αστέρη, όμως θα συναντηθεί με τον Μαθιό και την Βασιλική οι οποίοι έχουν δώσει ραντεβού στο ίδιο μέρος!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μαθιός θα μάθει την κρυφή σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, με την αντίδραση του να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» (22/11, 21:00)

Ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη και ρωτά τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται.

Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει το θυμό της να βράζει και απειλεί τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη.

Ο παπά Μιχάλης βλέπει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυμμένα για πάντα.